Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borut Pahor je potvrdio svoj dolazak u Šibenik na trilateralu

None Foto: SRDJAN ZIVULOVIC

Cilj redovnih  trilateralnih susreta između Republike Slovenije, Republike Austrije i Republike Hrvatske je jačanje odnosa i suradnje u užem regionalnom formatu

Slovenski predsjednik Borut Pahor potvrdio je dolazak na tradicionalni, šesti po redu, trilateralni sastanak predsjednika Hrvatske, Slovenije i Austrije koji je se održati iduće srijede u Šibeniku, prenose u srijedu slovenski mediji.

Cilj redovnih  trilateralnih susreta između Republike Slovenije, Republike Austrije i Republike Hrvatske je jačanje odnosa i suradnje u užem regionalnom formatu, a središnja tema sastanka u Šibeniku bit će budućnost Europske unije, posebno u svjetlu nedavnih europskih izbora, te druge europske i međunarodne teme, priopćio je Ured slovenskog predsjednika.

"Predsjednici Pahor, (Alexander) Van der Bellen i (Kolinda) Grabar-Kitarović posebno će mjesto na sastanku dati jačanju prijateljskih odnosa susjednih država, te jugoistočnoj Europi. U tom će okviru raspravljati i o nastavku europske perspektive država zapadnog Balkana i o migracijama", navodi se u priopćenju.

Tema: Hrvatska

Komentari (4)
  • Eto ih opet, da jedu i piju i odmaraju na naš račun. Kolinde nije davno bilo, možda na odvikavanju ili je bila kod kćeri preko bare? Ne piti i raditi ali...zar oni nešto rade?

    28. 8. 2019,   18:00
  • Ja samo neznam odkuda vama u 24sata da Kolinda bude na tom sastanku,vi ste valjda sigurni da Kolinda bude pobjedila na izborima,i bude ona,a sto ako to bude Milanovic,Skoro,a vi pisete Kolinda.

    28. 8. 2019,   19:31
  • Uuuuu to je jedan od najbitnijih, ako ne i najbitniji sastanak tog popodneva

    29. 8. 2019,   04:59