Obavijesti

News

Komentari 28

Bošnjaci: Sin (34) upucao oca koji je prebio majku

Bošnjaci: Sin (34) upucao oca koji je prebio majku
5

OBITELJSKA DRAMA: Luka Lukić (34) ubio je oca Ivana Lukića (61) hicem iz puške u srijedu oko 19.30 sati u obiteljskoj kući u Bošnjacima

VIDEO

Premda je i policija prvih nekoliko sati uvjeravala javnost da je Manda Lukić (54) u srijedu navečer ubila muža Ivana (61) pucajući u njega iz lovačke puške u obiteljskoj kući u Bošnjacima nedaleko Županje, u četvrtak ujutro priča je poprimila potpuno drukčiji obrat. Ivana je, ipak, ubio njegov sin Luka (34). Za lovačku pušku je Ivan posjedovao oružani list. Policija još uvijek provjerava, ali najvjerojatniji motiv ubojstva je obiteljsko nasilje, odnosno Ivanovo fizičko zlostavljanje supruge Mande. Prema pričama najbližih susjeda, Ivan nije bio sklon alkoholu. No, njegovo psihičko stanje posljedjih godina ozbiljno je narušila bolest s kojom se sve teže nosio. Česti napadi epilepsije uvjetovali su njegovu radnu sposobnost, te je Ivan bio, praktički, prisiljen baviti se poljoprivredom. Mještani pričaju da su često znali vidjeti Ivana kako hoda selom i priča sam sa sobom. Na dan svoje smrti, pričaju susjedi, Ivan je bio vidno uznemiren "špijunima koji ga prate već duže vrijeme". Došao je kući i odmah napao Mandu. Uhvatio ju je za vrat i snažno udario po licu, od čega su joj i dan kasnije bili vidljivi plavi tragovi. Sin se htio umiješati, ali mu je Ivan zaprijetio da će i njega pretući. Tada je Luka otišao u susjednu prostoriju i vratio se s lovačkom puškom. Ivan je poginuo na licu mjesta. Manda je u prvi mah htjela zaštititi sina te je i policiji i susjedima ispričala da je ona ubila Ivana. Luka je nazvao policiju, a Manda je otrčala do susjede Anice Majstorović i rekla joj: "Ubila sam ga! Sad je sve gotovo!"  Policija je bila povjerovala Mandinim riječima te je izvijestila javnost.
- O ubojstvu je policiju izvijestio sin rekavši da je majka pucala u njegova oca, a policiji je tu verziju u prvom trenutku ispričala i majka - potvrdio je Tomislav Iljić, zamjenik glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.