Obavijesti

Promo sadržaj

Bourjois predstavlja novu zdravu rutinu: Healthy mix

Bourjois predstavlja novu zdravu rutinu: Healthy mix
13

Vrijeme je da se pozdravite sa umornom i izmučenom kožom... i kažete „Bonjour“ zdravom izgledu! Nakon redizajna voljenog Healthy Mix pudera i korektora prošle godine, Bourjois ovu godinu započinje novitetima

Ta se rutina sastoji od novih Healthy mix proizvoda: Healthy mix primera, BB kreme i pudera u kamenu, koji zajednički djeluju kako bi prikrili vidljive znakove umora, a koži podarili prekrasan, prirodan izgled.

Pariške žene su već prepoznale prednosti sjajne kože, prepoznajte je i Vi! Srećom, uz Healthy mix proizvode, pripremanje kože je jednostavno poput brojalice do četiri:

• Kao prvi korak tu je Healthy mix primer koji koži pruža najbolju moguću pažnju dajući joj zdravu podlogu, u trenu brišući znakove umora
Healthy mix BB krema njeguje i uljepšava kožu, dajući joj besprijekoran ten i hidrataciju
Healthy mix korektor pruža području oko očiju potrebno osvježenje
Healthy mix puder u kamenu otkriva zdravi sjaj kože, istodobno joj pružajući ravnomjeran ten.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na kraju, nagovještaj boje dodajte s Bourjois legendarnim Little Round Pot rumenilom ... et voilà!

Healthy mix primer

Učinite prvi jednostavan korak za Vaš najljepši zdravi izgled. Pripremite kožu Bourjois primerom kako biste trenutno sakrili znakove umora.

Obložen C, A i B5 vitaminima, ovaj primer pomaže u prikrivanju crvenila, tamnih krugova i nepravilnog tonusa kože. Za naočigled meku kožu, sadrži matirajući efekt, a cijeli prekrasan doživljaj zaokružuje njegov lagani voćni miris. 

Healthy mix BB krema

Otkrijte BB kremu s idealnim dnevnim dodacima za njegu kože i zdrav izgled tijekom dana. Healthy mix BB krema također trenutno skriva znakove umora, dajući koži prekrasan zdravi sjaj.
Poboljšana vitaminima C, A, E i pro vitaminom B5, lagana formula donosi do 24 sata hidratacije - baš kao krema za njegu kože - dok istovremeno prekriva kao puder. Savršeno prianjajući, ova BB krema pruža jednoličan ton, prekrivajući nesavršenosti kako bi se otkrila mekana koža i prirodan ten. Svjež, voćni miris pridonijet će Vašem zadovoljstvu primjene i nošenja.

Healthy mix puder u kamenu

Healthy mix puder u kamenu otkriva zdravi sjaj kože, a istovremeno pruža ravnomjeran i mat ten. Kombinacijom vitamina C, A i B5, formula ujednačava ton kože i pruža dugotrajnu kontrolu sjaja. Izgledat ćete sjajno bez straha od neželjenih sjajnih mrlja. 
Zahvaljujući prekrasnom pakiranju sa prozirnim poklopcem, nijansu možete vrlo lako vidjeti i odabrati idealnu. Kada podignite paletu pronaći ćete veliku spužvicu za super glatko nanošenje, a tu je i integrirano ogledalo za lakše nanošenje gdje god se nalazili.

Otkrijte svoj zdravi sjaj pomoću nove Healthy mix rutine.

Ready, steady… Glow!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive