Obavijesti

Promo sadržaj

Božićni filmovi, serije, kulinarske emisije na RTLplayu

Božićni filmovi, serije, kulinarske emisije na RTLplayu
9

Ovog prosinca uživajte uz najbogatiju blagdansku ponudu novih feel-good božićnih filmova, serija, dokumentarca, kulinarskih emisija i omiljenih crtića - bilo kada, samo uz RTLplay!

U ovim hladnim zimskim danima samo se želite pokriti dekicom i uživati u blagdanskom raspoloženju uz najbolji izbor feel-good božićnih filmova, a ne znate gdje ih pronaći? 

RTLplay vam donosi najbolju kolekciju od gotovo trideset božićnih filmova, a za svakoga se može naći ponešto. Raznovrsnost božićnih filmova pokriva sve žanrove; od urnebesnih obiteljskih komedija, romantičnih filmova, drama, domaćih filmova pa sve do dječjih i znanstveno-fantastičnih, a od petka, 20. prosinca, stiže još 10 novih feel-good filmova! 

Osim božićnih filmova, RTLplay donosi vam mnoštvo blagdanskih iznenađenja. Božićni specijaliteti prema receptima najboljeg kuhara na svijetu, Jamieja Olivera, oborit će vas s nogu, probuditi nostalgiju i osigurati da imate najslasniji Božić. Inspiracije vam neće nedostajati ni za iskorištavanje božićnih ostataka i savršeno jednostavne recepte za novogodišnju zabavu. 

U ulozi naratora, Liam Neeson vodi vas u dosad nikad viđene vatikanske arhive. Kroz ekskluzivne intervjue s nekim od najistaknutijih religijskih figura i znanstvenika, odlična dokumentarna serija 'Papa - najmoćniji čovjek u povijesti' istražuje kako je od samo 12 apostola došlo do 1,2 milijarde katolika danas te razotkriva kako su pape tijekom stoljeća koristili svoju moć kako bi utjecali na slijed svjetske povijesti.

RTLplay nije zaboravio ni na svoju najmlađu publiku. Vaši klinci i klinceze mogu bezbrižno uživati u božićnoj čaroliji uz pustolovine malih medvjedića 'Be-Be Bearsa', animirane serije 'Tajni svijet Djeda Božićnjaka' i 'Puna vreća darova' te simpatičan dječji film 'Radost Božića'

Megapopularna turska dramska serija 'Žena' vratila se u novoj, još uzbudljivijoj sezoni, a svakoga dana možete pogledati novu epizodu samo na RTLplayu!

Za sve one koji se žele odmaknuti od zime i zamisliti kako izgleda Božić na pješčanoj plaži, tu je dobra stara ekipa iz serije 'Spasilačka služba'. Ne propustite pet kompletnih sezona najpopularnije serije na planetu, koju je 90-ih pratilo više od milijardu gledatelja diljem svijeta. U blagdanskoj kolekciji je i kompletna 17. sezona najuspješnije njemačke akcijske serije svih vremena, 'Cobre 11'. I ova sezona oduševit će gledatelje uzbudljivim pričama te mnoštvom akcijskih scena s automobilskim vratolomijama koje jamče odličnu zabavu.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i vaša blagdanska uživancija može početi! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike