Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Božinović nije htio odgovoriti na pitanje zna li gdje je Todorić

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Policija je aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno, kazao je Božinović. Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je u srijedu kako sve poslove vezane uz Agrokor koordinira DORH, dok je policija aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno.

"Sve poslove oko događaja vezanih za Agrokor koordinira Državno odvjetništvo. Naravno, koordinira i policijski dio posla. Policija je aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno", kazao je Božinović novinarima na Zagrebačkom velesajmu upitan o tome koliko je djelatnika MUP-a bilo angažirano vezano uz Agrokor.

Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić.   

Državno odvjetništvo u utorak je potvrdilo tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena. 

"Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo još provodi izvide u slučaju Agrokor i nakon što donese svoju meritornu odluku javnost će biti pravovremeno obaviještena", rekla je Hini glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin.

Komentari (39)
  • zna usro zna,al svi valjda mole majku božju od kamenitih da ovaj zgine u neku stejt koja ne izručuje hrvatskoj,tak bi za svu tu gamad bilo najbolje,jer kad tody boy počne talasat,ovaj bu moral sam sebe uhapsit,a nejde to....

    11. 10. 2017,   14:06
  • DORH je kruna pavosudnog poretka , koja se bavi ISKLJUČIVO uništavanjem dokaznih i kompromitirajućih materijala, koji su sakupljeni kontra lupeža koji uništavaju hrvatsku državu i hrvatski narod. DORH su instalirali upravo oni lupeži , koji su imali namjeru pokrasti sve živo i mrtvo iz ove zemlje, i za to zlodjelo ostati neprocesuirani.

    11. 10. 2017,   14:11
  • naravno da se sve zna.. karamrko i todorić u dogovoru.. predstava za javnost a milijuni na off shore.. mi moramo srusiti hdz!!! mi njih moramo srusiti..

    11. 10. 2017,   13:58