Obavijesti

News

Komentari 33

Božinović: Plan 21 ne postoji, to je u stvarnosti Linićev plan

Božinović: Plan 21 ne postoji, to je u stvarnosti Linićev plan
1

U Rijeci je Davor Božinović pozvao okupljene ljude da daju glas HDZ. Kazao je kako njegova stranka ima pravo tražiti glas, glas za očuvanje hrvatske brodogradnje

VIDEO

Davor Božinović, koordinator HDZ-a u 8. izbornoj jedinici te Vesna Buterin, Hrvoje Burić i Josip Rupčić (riječki kandidati s HDZ-ove izborne liste) u srijedu su u Rijeci održali konferenciju za novinare osvrnuvši se na aktivnosti predizborne kampanje HDZ-a. 

- Proteklih tjedana ste se mogli uvjeriti da smo se zaista trudili. Ja sam se trudio voditi tolerantnu i pozitivnu kampanju u 8. izbornoj jedinici. Ukazivali smo na rezultate Vlade Jadranke Kosor i što je najvažnije, na program gospodarskog oporavka Hrvatske. To isto nismo čuli od naših političkih oponenata iz Kukuriku koalicije koji su u utorak u Rijeci održali skup na kojemu opet ništa nisu rekli. Nisu iznijeli nikakva konkretna rješenja za hrvatske probleme, stoga smatram da Plan 21 zapravo ne postoji - kazao je Božinović. 

- Jedini stvarni plan, koji nitko u Kukuriku koaliciji nije demantirao, je plan Slavka Linića. On je jedini izašao s konkretnim stvarima koje bi napravio kada bi bio na vlasti, političke smjene i nova uprava u 3. maju, a glas za Kukuriku koaliciju jest glas za Linića - dodao je. 

- HDZ ima pravo tražiti glas, glas za očuvanje hrvatske brodogradnje. Sadašnja uprava 3. maja nije stranačka, predložili su je radnici, a tako će biti i nakon 4. prosinca kada ostvarimo izbornu pobjedu - nastavio je Božinović. 

- Linić kaže kako 30 tisuća tvrtki mora u stečaj. Za Kukuriku su stečajevi najbrže otklanjanje problema, dok im se MMF bavi proračunom. Na taj način svatko može voditi državu, samo je pitanje u kojem smjeru - zapitao se Božinović. 

- Nećemo nove poreze, nećemo 30 tisuća stečajeva, političke smjene ni MMF. Sami ćemo voditi državu vodeći se politikom štednje i racionalnim upravljanjem državnog proračuna. Hrvatsku može voditi samo odgovorna Vlada Jadranke Kosor, koja se u posljednje dvije godine borila s najvećom svjetskom krizom na način da je očuvala ekonomsku i financijsku stabilnost Hrvatske - zaključio je Božinović i pozvao građane da glasaju za HDZ.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..