Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pljačkaše je lovio i helikopter: 'Odmah smo ih locirali i uhitili'

None Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Ministar unutarnjih poslova pohvalio je policajce koji su u ponedjeljak uhitili trojicu osumnjičenih za razbojništvo nad zaštitarima i oružanu pljačku dostavnog vozila na zagrebačkom Žitnjaku

Iskoristio bih priliku i pohvalio policijske službenike za jednu promptnu, odlučnu i profesionalno izvedenu akciju u kojoj nijedan građanin nije bio ugrožen, čime je policija pokazala još jednom da je spremna i sposobna nositi se s najozbiljniji izazovima i održavati red i sigurnost u RH, izjavio je u ponedjeljak ministar Davor Božinović.

DRAMA U ZAGREBU Ekskluzivan video: Naoružani presreli zaštitare i opljačkali ih

Ocijenio je da je policija "žurnom, pravovremenom i koordiniranom akcijom uhitila trojicu napadača" koji su nešto ranije izveli oružanu pljačku.

- Koordinacija se sastojala u tome da su sve raspoložive snage temeljne, interventne, specijalne i kriminalističke policije uz pomoć helikoptera locirale napadače i uhitile ih. Istraga se širi, izjavio je ministar Božinović.

Podsjetimo, jutros oko 7.45 sati u zagrebačkoj Ulici Grada Gospića na Žitnjaku maskirani napadači opljačkali su dostavno vozilo. Nakon toga su se dali u bijeg, a policija ih je brzo uhvatila.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (102)
  • Spavas li mirno Horatio Caine?

    18. 12. 2017,   14:13
  • Mora da je lova bila od nekog politicara dok se digao i helikopter.

    18. 12. 2017,   14:04
  • Intenzitet razbojnistva u zemlji kao u Afghanistanu i Iraqu, svaki dan bande divljaju po zemlji, pljackaju, kradu i prestravljuju gradjane, pocevsi od politicara nadalje.

    18. 12. 2017,   14:10