Obavijesti

News

Komentari 105

Braća i sestre dobivali djecu i odgajali ih u užasnim uvjetima

Nađeni mališani živjeli su u prljavoj šupi, a većina ih ima deformirane dijelove tijela. Nisu imali vode ni kanalizacije, a samo jedno dijete ima roditelje koji nisu srodnici

VIDEO

Stravičan slučaj incesta otkriven je u Australiji. Riječ je o čak četiri generacije braće i sestara te stričeva i tetki koji su u bolesnom kultu imali seksualne odnose iz kojih su se rađala djeca s poremećajima i invalidnošću. Djeca su odgajana u neljudskim uvjetima, bez hrane, vode, a neka ne znaju niti govoriti. 

Pronađeni mališani živjeli su u prljavoj šupi, a većina ih ima deformirane dijelove tijela.

Djeca su zaostala u razvoju

Riječ je o pet obitelji koje su živjele zajedno. Sestre Rhonda (47), Martha (33) i Betty Colt (46) spavale su s bratom Charliejem te dvije Bettyine kćeri od kojih je svaka imala djecu dobivenu incestuoznim seksom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bettyin sin Bobby (15) ima poteškoće u hodanju, težak oblik psorijaze te propale zube. Njegov govor je potpuno nerazumljiv. Nuždu je obavljao u krevetu, a sposobnosti učenja su na razini vrtićke dobi. 

Marthini sinovi Albert (15) i Jed (14) također su imali sličnih zdravstvenih problema. Sin Betty Colt, Billy (14) bio je pothranjen, s teškim poteškoćama u govoru i zaostao u razvoju. Djevojčica Kimberly (14) također je bila pothranjena, nije mogla govoriti, a imala je i problema s vidom i sluhom. Socijalnim radnicima koji su došli u naselje prijetila je da će im odrezati prste. 

Bettyin sin Bryan (12) nije razumio riječ tuširanje. Sva djeca su odvedena psihologu, a ono što su uspjeli ispričati bilo je zastrašujuće. 

Dio djece je kod udomitelja

Kimberly (13) je imala seksualne odnose sa svojim ujakom Dwayneom (9), a njihova tetka Carmen (8) ih je gledala. Sestre Ruth (7) i Nadia (9) imale su seksualne kontakte s braćom Albertom i Jedom te Karlom (12). 

Svaka nova informacija bila je dokaz još strašnijeg horora. Baka i djed triju sestara Rhonde, Marthe i Betty su bili brat i sestra. Betty je rodila 13 djece od kojih je neku dobila sa svojim ocem Timom i bratom Charliejem. Marthina djeca također su djeca njezina oca Tima. Jedno Bettyino dijete umrlo je od rijetkog genetskog poremećaja Zellwegerovog sindroma. Riječ je o Tammy (27) koja je dvoje djece dobila s mlađim bratom Derekom (25). 

Dio djece je smješten je u udomiteljske obitelji, a neka su još uvijek na postraumatskim terapijama, piše Daily Telegraph

Sud dozvolio da mediji objave priču

Objavljivanje stravičnog otkrića u australskim medijima je svojevrstan presedan nakon što je Sud za djecu u Novom Južnom Walesu odlučio da javnost za takav stravičan slučaj treba znati. 

Naziv doline u kojoj su djeca pronađena još 2012. nije objavljeno, a obitelji je dobila pseudonim Colt kako bi se zaštitio identitet maloljetnika. 

Na incest učili i djecu

Incestuozna obitelj često se selila, a posljednja generacija rođenih  nikada ne bi bila otkrivena da mještani policiji nisu prijavili kako okolnim brdima šeću djeca koja ne idu u školu. Živjeli su 32 km udaljeni od najbližeg sela, a pronađeno je 40 odraslih i djece. U njihovim trošnim nastambama i prikolicama nije bilo ni vode ni kanalizacije, a na jednom od kreveta spavao je klokan. Sve što su šokirani policajci našli bilo je trulo i razbacano uokolo.  

Kroz generacije su prakticirali incestuozni seks na što su učili i djecu čim su bila dovoljno stara. Samo jedna djevojčica (5) je imala roditelje koji nisu u krvnom srodstvu, piše News.com.au.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović