Obavijesti

News

Komentari 5

Braća iznuđivala novac, majka prijavljena: U kući imala bombe

Pored prijetnji plinskim pištoljem, 39-godišnjak je 45-godišnjaku i njegovoj obitelji prijetio bokserom te fizičkim nasrtajima  zbog čega su mu oštećenikovi otac i majka dali 3000 eura

VIDEO

Zbog iznude nad 45-godišnjakom za nepostojeći dug i prijetnji njemu te njegovoj obitelji, policija je kazneno prijavila 39-godišnjaka i njegovog 41-godišnjeg brata, dok je 65-godišnja majka iznuđivača prijavljena zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i bombe.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je 39-godišnjak od listopada 2017. zbog prethodnog poslovnog odnosa u kojem je bio posrednik za kupnju automobila, nezadovoljan s provizijom koju je dobio, putem društvenih mreža i mobilnih aplikacija počeo objavljivati sadržaje kojima je prijetio 45-godišnjaku, njegovoj 40-godišnjoj supruzi i cijeloj njegovoj obitelji vrijeđajući ga raznim pogrdnim riječima.

Osumnjičeni 39-godišnjak je od 45-godišnjaka i njegovog 66-godišnjeg oca tražio i 6000 eura nepostojećeg duga te prijetio pištoljem za koji je policija kasnije otkrila da je plinski.

Pored prijetnji plinskim pištoljem, 39-godišnjak je 45-godišnjaku i njegovoj obitelji prijetio bokserom te fizičkim nasrtajima  zbog čega su mu oštećenikovi otac i majka dali 3000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijetnje je nastavio i putem svojih profila na društvenim mrežama, čemu se pridružio i njegov 41-godišnji brat, pokazujući pištolj i prijeteći članovima obitelji oštećenog.

U pretrazi domova osumnjičenih pronađena je bomba, kubura, plinski pištolj, više mobitela te stotinjak komada streljiva raznog kalibra.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 39-godišnjak i 41-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu. Protiv majke osumnjičenika, kao vlasnice kuće u kojoj je pronađeno oružje i bomba, redovnim putem će biti podnijeta kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.