Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Braća se igrala sa zračnicom, metak pogodio jednog u trbuh

Zadarska policija je priopćila kako je u utorak oko 14 sati u obiteljskoj kući u Zadarskoj ulici u Benkovcu, u igri dvojice dječaka, metak iz zračne puške u vlasništvu 49-godišnjaka u trbuh pogodio dječaka (7)

Teške ozljede abdomena zadobio je u utorak  7-godišnji dječak nakon što ga je u Benkovcu metak iz očeve zračne puške, s kojom se igrao sa svojim 13-godišnjim bratom, pogodio u trbuh.

Zadarska policija je priopćila kako je u utorak oko 14 sati u obiteljskoj kući u Zadarskoj ulici u Benkovcu, u igri dvojice dječaka, metak iz zračne puške u vlasništvu 49-godišnjaka u trbuh pogodio dječaka (7).

Dječak je s teškim ozljedama zadržan na liječenju u zadarskoj bolnici, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Lokalni portali pišu kako je riječ o dvojici braće koja su se igrala s očevom zračnom puškom, koja je prilikom nestručnog rukovanja opalila.

Komentari (19)
  • Pa pobogu...što zračna puška radi nadomak ruke djece ? E moji toditelji... Ja doma sve oštrije noževe i sl spremam daleko od njih, a kada bih i imao bilo kakvu pušku - strogo pod katanac...

    12. 12. 2018,   10:10
  • Pa kakvi su to roditelji, majko mila? A djecku sve najbolje.

    12. 12. 2018,   10:05
  • roditelji su krivi...zakazala je roditeljska briga...iz takvih obitelji obično i nastaju likovi koji kasnije pune naslovnice portala svojim podvizima...primjereno treba kazniti tatu zbog neadekvatnog držanja puške..

    12. 12. 2018,   10:06