Obavijesti

News

Komentari 22

HDSSB: Mislili su da će nas uništiti, ali mi smo samo ojačali

HDSSB: Mislili su da će nas uništiti, ali mi smo samo ojačali
4

Politika pijetlova i kokoši iz kukuriku kokošinjca doveli bi do toga da Hrvatska izgleda kao Francuska u doba Luja XVI, rekao je HDSSB-ovac Zoran Vinković

VIDEO

Vrh HDSSB-a jednoglasno je, uz gromoglasan pljesak, prihvatio prijedlog predsjednika stranke Vladimira Šišljagića da nositelj svih izbornih listi HDSSB-a na izborima bude Branimir Glavaš. 

- Otkako smo 2007. na izborima dobili tri vijećnika u Saboru, HDSSB je vjerodostojno i prepoznatljivo branio svoje stavove i politička uvjerenja i time nije iznevjerio svoje birače. Protekle četiri godine našeg rada su bili naša predizborna kampanja. Progonili su nas, zastrašivali, ucjenjivali, sve za namjerom da nas unište. Zatvorili su Glavaša misleći da ćemo propasti, ali smo ojačali. Ne priznajemo optužnicu protiv Glavaša, on je za nas bio i ostao naš utemeljitelj, naš general i naš heroj, zato će on i dalje biti na našim listama - rekao je Šišljagić. 

Glavaš će tako nositi sve liste HDSSB-a u 4. i 5. izbornoj jedinici.

  - Mi smo s Branimirom najjača oporba. Ne želimo u Europu ući kao korumpirana i nesređena država, već kao uređena i stabilna država u kojoj svi mogu dobiti svoje osobne dokumente. HDSSB je ponosan na svoje generale -  rekao je Krešimir Bubalo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vinković: Luja, Madam Antoanete i Robespjera na izbornu giljotinu

- Politika pijetlova i kokoši iz kukuriku kokošinjca doveli bi do toga da Hrvatska izgleda kao Francuska u doba Luja XVI; gladan narod, bogat dvor, siromašna zemlja. Neka nestane Luja XVI i Madam Antoanete iz Banskih dvora, i Robespjera kojega bole prepone i želi biti aktivno suzdržan. Sve ih treba na izbornu giljotinu - ironičan je bio Zoran Vinković. 

- Ostale se stranke lako odriču svojih osnivača i predsjednika. Tuđman i Račan pali su u zaborav odmah nakon smrti jer su njihove stranačke kolege dijelile fotelje. Mi se svog osnivača ne odričemo. Pitanje je dana, u budućem periodu, kada će se on vratiti u Osijek - rekao je Ivan Drmić rekavši kako ostale stranke za nositelje lista u Slavoniji postavljaju rashodovane političare ili one koji nemaju nikakve veze sa Slavonijom. 

Burić: Nećete nas žicom i betonom odvojiti od Glavaša

U isticanju Glavaša kao predsjednika i heroja sve je govornike zasjenio nadahnuti Dinko Burić. 

- Zatočili ste tijelo, ali ne i duh. I sa činom i bez čina on je general i heroj. Nema tog betona i žice kojom ćete nas odvojiti od Glavaša - rekao je Burić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje