Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Braniteljima novčana pomoć od 200 kuna i za Uskrs i za Božić

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći za Uskrs može se podnijeti najkasnije do 19. travnja, a isplata novčane pomoći će se izvršiti najkasnije do kraja svibnja

Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata koji su korisnici novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje ili zajamčene minimalne naknade, isplatit će se za Uskrs novčana pomoć u iznosu od 200 kuna.

Također 200 kuna pomoći bit će im isplaćeno i za Božić ove godine, a tu odluku na inicijativu branitelja Grada Zagreba i Gradskog ureda za branitelje, prihvatili su u utorak na sjednici zastupnici zagrebačke Gradske skupštine.

Zagreb maraton POSLALI MU PISMO Zagrebački branitelji zgroženi što je Bandić primio Palmu

Novčanu pomoć u povodu blagdana Uskrsa i Božića mogu ostvariti hrvatski branitelji iz Domovinskog rata koji u vrijeme podnošenja zahtjeva imaju prebivalište u Zagrebu i koji su korisnici novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata ili zajamčene minimalne naknade.

JOZO MILIČEVIĆ Podržao Bandića pa je dobio funkciju u Domovinskom zboru

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći podnosi se Gradskom uredu za branitelje najkasnije 45 dana prije Uskrsa odnosno Božića, uz dokaze potrebne za ostvarivanje prava.

LOGORAŠI: TO JE SRAMOTNO! 'Bandić je stavio sol na ranu svima koji su stradali u ratu...'

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći za Uskrs može se podnijeti najkasnije do 19. travnja, a isplata novčane pomoći će se izvršiti najkasnije do kraja svibnja.

Komentari (28)
  • lijepo,ali kad bi to bar dobivali samo branitelji,nego će dobiti i oni iz minken bojne a ima ih puno više,HR sad ima više branitelja nego za vrijeme rata.

    26. 2. 2019,   18:46
  • Onima koji su bez ruke,noge ili prsta? Onima u čijim tijelima su šarpnele? Onima koji ne glume ptsp? Ili onima koji su par dana bili na ratištima i namjerno se upucali?

    26. 2. 2019,   19:25
  • Bandic - mafija

    26. 2. 2019,   19:14