Obavijesti

News

Komentari 267

Brat splitskog ubojice: 'Nije on u pohod krenuo zbog mene...'

Brat splitskog ubojice: 'Nije on u pohod krenuo zbog mene...'
1

Napali su me jer misle da se osvećuju i da time nešto mogu promijeniti. Brat je imao problema s dvojicom koji su mu bili meta, a Paića je ubio slučajno, ispričao je Stanislav, mlađi brat Filipa Zavladava

VIDEO

Stanislav Zavadlav, mlađi brat trostrukog ubojice Filipa Zavadlava, u četvrtak je napadnut u Splitu. Za portal Index.hr objasnio je zašto napad nije prijavio policiji i demantirao je da je njegov brat u ubilački pohod krenuo zbog njega.

Tvrdi da je njegov brat bio u sukobu s dvojicom koje je ubio, Marinom Bobanom i Juricom Torlakom, te da su oni iznuđivali novac od njega.

- Danas nakon što su me napali nisam otišao u policiju zato što bih u policiji bio zadržan, a inače sam ovisnik. I ne mogu raditi sve što mogu raditi na slobodi. No to što sam ja ovisnik nije dovelo do ovoga. Napali su me jer misle da se osvećuju i da time nešto mogu promijeniti - rekao je Stanislav.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

VIDEO VIJESTI 14.01.2020. stan u kojem je boravio filip zavadlav 01:03

Otkrio je i da Filip nije htio ubiti Ožić Paića.

- Posli mi je rekao: 'Ajme, puca sam u Paića, ne znam je li ozlijeđen ili je mrtav.' Onda smo posli na televiziji čuli da je umra. Njemu je neizmjerno bilo ža što je puca u Paića jer ga je zamijenio. A ova dvojica su mu, koliko sam razumio, bili meta - nastavio je i dodao da je Filip imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom te da su oni iznuđivali novac od njega i da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje.

Stanislav Zavadlav je Indexu ispričao da u SMS porukama ima njihove prijetnje za njega i obitelj. Rekao je da Filip zadnjih dvadeset dana nije bio psihički stabilan i potvrdio pisanja 24sata da nije spavao 13 dana.

- Neki gnjev se skupljao u njemu. On nije bio dobro. Da sam slutio što će napraviti, spriječio bih ga - rekao je.

Napali brata Filipa Zavadlava! Taksist: Imao je oguljen dio lica
Napali brata Filipa Zavadlava! Taksist: Imao je oguljen dio lica

Ispričao je zatim da mu smeta što se sve piše o njegovoj obitelji, ali da je istina da su odrasli u vrlo teškim uvjetima, te da im je majka često izbivala iz kuće.

- Otac nas je podigao i othranio. Mi smo bili u Domu za nezbrinutu djecu nekoliko mjeseci i po majci bi i ostali tamo. Otac nas je izvukao. Imali smo teško djetinjstvo - nastavio je.

Za brata je rekao da je bio čist, a da ga je Filip zvao narkomanom.

Kaže da je droge počeo uzimati u osnovnoj školi, ali da bi se htio prestati drogirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 267
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije