Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brat Maja-Paole raznio se ručnom bombom u Slunju

None Foto: 24sata 5

Biološki brat BB Maja-Paole, Ivan Filipović (24), raznio se bombom oko 12 sati u kanjonu rijeke Slunjčice u Slunju. Navodno je bio depresivan

Ivan Filipović (24), biološki brat Maja-Paole Sestrić, koja je prošle godine nastupala u "Big Brotheru", ubio se u petak oko 12 sati u u kanjonu rijeke Slunjčice u Slunju. Raznio se ručnom bombom. Filipović se rodio kao Ešef Čufurović, a s tri godine ga je udomila obitelj Požega. Navodno je godinama imao psihičkih problema, zbog čega je napustio i srednju školu u Slunju. Živio je vrlo skromno u teškim uvjetima, a novac je zarađivao radeći uglavnom građevinske poslove. Prema pisanju dnevnog lista, posljednjih je dana znao usamljen sjediti na nogostupu u centru Slunja i plakati, a sugrađani su ga obilazili u velikom luku. Maja nam je potvrdila samoubojstvo brata, no nije znala detalje.
- Nismo bili bliski, ali viđali smo se i čuli redovito. U šoku sam. Ne zna točno što se dogodilo, ne bih ulazila u detalje - rekla je uplakana Maja-Paola. Saznavši tragičnu vijest, bivša zvijezda "Big Brothera" napisala je na svom profilu na Facebooku: "Ponovno je u meni nastala bol koja je postala sve veća... sjetim te se i u mislima si mi. Voljet ću te zauvijek iako si sada daleko. Ostajes mi u srcu i u mislima :(".

VELIKA OBITELJ POČELA SE RASPADATI JOŠ 70-IH
Maja-Paola (20) ima četiri brata i šest sestara razasutih po Hrvatskoj i BiH. Majku Džemilu Ćufurović nikad nije vidjela, a ona navodno živi u Irskoj. S ocem Ahmetom se prvi put susrela lani na sudu, kad je nije ni pogledao. Razlog  susreta na karlovačkom sudu udomiteljica Maja-Paole Ljiljana Sestrić nije otkrila. Zbog nesuglasica između Džemile i Ahmeta Centar za socijalnu skrb djecu je oduzeo roditeljima. Privremeno su smješteni u Karlovcu. U novom domu našli su se Ibro, Ćanka, Rasim, Osman, Međida, Međid, Ešef i Emir. Kasnije su udomljavani u druge obitelji.

Komentari (21)
  • cijeli zivot zivit sa 20 kuna u dzepu ljude zna natjera na ovakve pizdarije

    21. 11. 2008,   22:13
  • Jako zalosno kad netko dodje u takvu losu situaciju da mu ne moze nitko pomoci i da ga nasi fini ljudi obilaze u velikom luku i na krajui digne ruku na sebe...Koliko sebicnosti ima u nasim ljudima..strasno... obitelji najiskrenije saucesce... :(((

    21. 11. 2008,   22:01
  • Jako mi je žao, iskrena sućut obitelji. Nažalost znam kakva je to bol.....

    21. 11. 2008,   22:51