Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brat Zorana Milanovića ljubi voditeljicu Anu Strizić s RTL-a

None Foto: Robert Gašpert/Story

Brat Zorana Milanovića ljubi Anu Strizić s RTL-a. Jako sam zaljubljena i sretna, potvrdila je Ana. Kaže da su se ona i Krešo 'jednostavno našli'. Riječanka s Mijom Lujićem ima sina

Dugo su tajili svoju vezu, a tek onda kad su bili posve sigurni, javno su prošetali zagrebačkom špicom...

- Ne želim komentirati svoj privatni život - samozatajno nam je rekao Krešo Milanović. U Miami su, doznajemo, išli na Ultra party - veliki glazbeni festival koji obožavaju mladi, a nakon festivala su obilazili New York i okolicu. On joj je, da bi joj ugodio, unajmio kabriolet kojim ju je vozao po Americi.

Foto: Ana Strizić/Instagram

- Jako sam zaljubljena i sretna - potvrdila je Ana Strizić Storyju nakon što su fotografi snimili kako šetaju Cvjetnim trgom držeći se za ruke. S malo riječi, voditeljica je novu ljubav opisala vrlo idilično. Rekla je da su se ona i Krešo Milanović (45) “jednostavno našli”, nešto je među njima kliknulo, dogodila se kemija. Već su odradili i svoju prvu veliku međunarodnu turneju - početkom ožujka posjetili su New York i Miami. Izlet je trajao desetak dana.

Lijepa Riječanka (29) s Mijom Lujićem prije četiri godine dobila je sina Mijata. Dječak, kaže mama, već zna sve o svakom superjunaku iz stripova i filmova. Čita knjige, slaže lego kocke...

Kreši Milanoviću, direktoru tvrtke Modestus, koja je gradila luksuzne stanove u Dubrovniku i za koju je lani pokrenuta predstečajna nagodba jer su joj dugovi narasli do iznosa od 38,8 milijuna kuna, ovo je očito jedna od ljepših stvari u životu u zadnje vrijeme.

Tijekom izleta na plaže on ju je opsesivno fotografirao, dok je tijekom vožnji u kabrioletu ona okinula samo jedan selfie s oboje u kadru... Sramežljiva Ana nije htjela pričati o detaljima, ali smo saznali da je Krešo često vodi u Bodegu, gdje uživaju u pršutima, siru i švarglama.

Njegova tvrtke od Fine traži oprost 15 milijuna kuna kako bi opet bila likvidna. Krešo Milanović zadnjih je godina po medijima bio često prozivan zbog čudnih poslova. Na neki način, on isto ulazi u, doduše vrlo široku kategoriju, kontroverznih poslovnih ljudi. Njegovom poslovnom krahu doprinio je loš posao s atraktivnim zemljištem u Dubrovniku, na kojem je planirao gradnju 40 stanova, no ono je stavljeno pod ovrhu. Sud mu je mjesecima pokušavao dostaviti rješenje, ali nisu mogli ući u trag njegovoj pravoj adresi. Sad mogu - Krešo je u sedmom nebu!     

Komentari (319)
  • ljubit ce on jos malo.... čeliju

    8. 4. 2016,   21:39
  • Ovaj Krešo Milanović je jučer trebao biti uhićen, ali može nažalost biti miran jer je Zoka napuni represivni aparat ljudima koji štite mafiju. Ono što smo jučer vidjeli od uhićenja i što se događa posljednih dana je neviđena blamaža, tragedija i , da parafraziram jednog kontroverznog mislioca , najveće profesionalno posrnuće hrvatske policije. Racije su izvršene nad tvrtkama iz lanca perača narkonovca koji je prijavljen jos 2013. Ovom istragom ubuhvaćena su samo djela iz 2014. kako bi se izbjegla povezanost s tvrtkom Pismohrana čiji je lobist i zaštitnik brat bivšeg premijera. Nije bilo racije u uredima moćnog zagrebačkog odvjetnika koji, po evidenciji Porezne uprave, stoji iza većine tvrtki koje peru novac kao osnivač, prokurist ili pravni savjetnik. Nije bilo racije kod najvećeg kupca zlata... Policiji su pobjegla dva dobavljača, pa su se fokusirali na ono što imaju. 13 likova bez pedigrea. Ti sigurno nisu primirisali Italiji, Peruu, tajnim sefovima, iako ne isključujem onaj od Dolačkog.

    8. 4. 2016,   22:08
  • Da je ovo država gdje funkcionira policija i pravosudni sustav ovaj bi se šetao zatvorskim dvorištem kao i njegov brat također.

    8. 4. 2016,   21:35