Obavijesti

News

Komentari 138

Brinut ćemo o unucima, mlađi stalno pitaju kad će doći mama

Brinut ćemo o unucima, mlađi stalno pitaju kad će doći mama
7

STAJALI NA CESTI: Biljana (27) i Kristijan Oršuš (31) iz Kotoribe poginuli su jučer 
u 4 sata u Štefancu kod Čakovca. Vozač (52) nije bio pod utjecajem alkohola

VIDEO

Vidio sam nešto zgužvano u mraku i mislio sam da je to neka vreća. Kada su mi rekli da tu leži Biljana pogledao sam bolje i vidio njezinu žutu kosu, rekao nam je potreseni Ivan Savić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Nekoliko minuta iza 4 sata na cesti u Štefancu kod caffe bara “b-2” poginuli su nevjenčani supružnici Biljana (27) i Kristijan Oršuš iz Kotoribe, roditelji dvije djevojčice i dva dječaka starih između 6 i 11 godina. Na supružnike je kombijem naletio 52-godišnji vozač iz Koprivničko-križevačke županije. Biljana je na mjestu poginula a Kristijan je podlegao ozljedama u 6.50 sati u čakovečkoj bolnici. U kući poginule zatekli smo njezine roditelje, braću i brojnu rodbinu koju je potresla tragična sudbina mladih roditelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije mu dao da vozi

- Oni nisu pješačili, već su autom išli do zetove sestre u Kuršanec. Zet je bio za volanom, ali je moj sin Klaudijo, vlasnik automobila, htio sjesti za volan jer je zet prilično popio i više se nije htio voziti s njim - rekao je Ivan Savić, Biljanin otac. U tom su se automobilu osim poginulih vozili i Biljanina braća Klaudijo (22) i Benjamin (19), te Klaudijova supruga.

- Kristijan je protestirao što sam ja sjeo za volan. Stajao sam u svom prometnom traku a Kristijan na sredini ceste pokušavajući me uvjeriti da mu dozvolim da opet sjedne za volan. Iza njega je stajala moja sestra. Odjednom je doletio kombi i oboje ih pokosio. Čuo se jaki tresak. Odbacio ju je tridesetak metara, a on je od udarca ostao bez odjeće. Moja supruga je od šoka pala u nesvijest. Sve se odigralo u trenutku i bilo je prestrašno - rekao je Klaudijo. Biljanin otac Ivan, kaže da nije prepoznao kćerku na mjestu nesreće jer je bila gotovo neprepoznatljiva.

Hitnu pomoć i policiju, doznajemo od Biljanine braće, pozvao je vozač koji se zaustavio na mjestu nesreće.

Biljanini roditelji Elizabeta Oršuš i Ivan Savić brinut će o kćerinoj djeci. U kuću preko puta njihove, koju su prije nekoliko godina kupili i uredili Biljana i Kristijan, ne misle nikad ili barem ne tako skoro ući. Ivan kaže da unuci plaču, a oni manji koji još ne razumiju što se dogodilo, stalno pitaju kada će doći mama. Biljana i Kristijan bili su nezaposleni. Kristijan je povremeno radio na crno a primali su i socijalnu pomoć.

Pokopat će ih idući tjedan na mjesnom groblju u Kotoribi.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora