Obavijesti

News

Komentari 50

Britanci u Zadru platili 800 kn za taksi: 'Spavali su besplatno'

Nakon što su došli u apartman, mladi britanski par rekli su iznajmljivaču Saši koliko su platili taksi. On je odlučio vratiti im novac za zadnju noć u apartmanu i dopustio da ostanu besplatno

VIDEO

Britanski turisti ostali su bez 800 kuna u Zadru nakon što im je taksist za 13 kilometara vožnje naplatio puno veći iznos od očekivanog. Iznos koji moraju platiti dobili su na takozvanom paragon bloku koji, kako tvrde zadarski taksisti, više ne bi ni trebao biti u upotrebi, javlja Dnevnik.hr.

Priča je ipak dobila sretan kraj jer je na put ovoj prevari stala ljudskost. Iznajmljivač kod kojeg je odsjeo mladi britanski par odlučio je kako zadnju noć u apartmanu ne trebaju platiti i vratio im je novac. 

- Prvi njihov dojam, prvo što su mi rekli, bilo je da su opljačkani. Ja sam ih pitao, kako, zašto? Oni su mi rekli da je taksi došao po njih i da ih je dovezao do mog apartmana i da im je naplatio 800 kuna - rekao je iznajmljivač Saša za Dnevnik.hr. 

Kad je čuo što se dogodilo, pao mu je mrak na oči, tvrdi Saša. Dodaje kako mu je bilo jako neugodno i da nije znao što im reći. Posebice kada je vidio račun ispisan rukom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Paragon blokove više nitko ne koristi - rekao je jedan zadarski taksist. No, očito ih još netko koristi i to da prevare turiste. 

Ipak, iznajmljivač Saša se nada da će paru Zadar ostati u lijepom sjećanju, posebice jer im zadnju noć u apartmanu nije ni htio naplatiti te im je vratio novac. Val dobrote se proširio pa su se ubrzo javili ljudi koji su se ponudili da će mladi par besplatno odvesti i do zračne luke u Zemuniku. 

Foto: Ilustracija 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina