Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Britanija: Vjenčali se pa doznali da su brat i sestra

Komentari (12)
 • Udaj se samo da djete ima oca i da je kršteno nije važno tko je biološki otac....Kaznila bi svakog žensko ili muško tko taji nekome biološko srodstvo ! Crkva brani kondom to je neprihvatljivo, nije seks samo za reprodukciju. Zato neki imaju od 7 do 10 djece .

  11. 1. 2008,   14:55
 • u nekim drzavama zato postoji zakon po kojem moras traziti dozvolu za brak i ujedno dati krv na pretragu ( u ostalom i zbog ovakvih situacija), iako to ne umanjava nesto ako se sazna da je neko u krvnom srodstvu,ali opet bolje i tako da se sazna nego da se vjencava i da se onda sazna ili pak nikad ne sazna a prave se djeca:(

  11. 1. 2008,   16:06
 • ..provjeriti podrijeklo..pa onda u brak..

  11. 1. 2008,   18:28
 • Entoni, znaš li da je statistika u nekim zemljama pokazala da čak svako 9-o dijete ne odgaja biološki otac, što znači da su jebežljive majčice mužu podmetnule kukavičje jaje i mudro šute o tome! Tako da se bojim da za iskrenost u takvim slučajevima ima jako malo prostora. Što se doniranja sperme tiče, nisu mi jasni muškarci koji znaju da siju SVOJU ROĐENU DJECU PO SVIJETU i da ih se živo * ebe za to! I onda se opet vraćam na kršćanske svjetonazore, koje je teško prihvatiti, a naričito u okruženju u kojem živimo, ali se u konačnici redovito pokažu ispravnima.

  11. 1. 2008,   14:44
 • Ajajaj, ko da im to sta znaci sto su im ponistili brak, kad ostatak zivota moraju provesti sa cinjenicom da su brat sa sestrom i sestra sa bratom imali spolne odnose..

  11. 1. 2008,   13:46
 • Primitivan čin neke neodgovorne budale koja ih je razdvojila ! Događa se to i kod nas zato stalno ističem svatko ima pravo znati i mora tko su mu biološki roditelji ! Prije 4 godine u istom kvartu prohodali dečko iz ugledne obitelji i cura koja je odrasla samo sa majkom nije znala tko joj je biološki otac. Njegova mama nije htjela da joj sin bude sa curom neuglednih roditelja , znalo se da je trudna, no i na to je imala gospođa odgovor da ova laže kako bi dobila novac kad ne može njega. Sirotinja je preselila skroz u Novi Zagreb, nastavila raditi kao frizerka kčer je rasla, ovaj nedovršeni se oženio i dobio sina koji je isto narasao odrasli i dvoje mladi se zaljubilo . Prvo bili kod njene mame koja se protivila no nije sve otišli kod njegovih pa mu je tata sve priznao i njegova mama se razvela od tate a to dvoje par dečko počeo piti tužno i sve zato što se tajila istina. Odnosi strašni samo je zadovoljna već stara dobro držeća \"dama\" koja je sve zakuhala !

  11. 1. 2008,   14:07
 • Koliko danas studenata za sitne pare \"donira\" spermu za umjetne oplodnje, kao da je to otpad!! Kad im se sutra djeca budu ženila i stvarala potomstvo s kojekakvim deformacijama bit će im sigurno drago!! Danas se u toj mjeri banaliziraju i bagateliziraju pojmovi obitelji i očinstva da u budućnosti možemo očekivati puno ovakvih \"lijepih\" priča!!! Dobro je samo dok se otkriju na vrijeme!

  11. 1. 2008,   14:10
 • Skratila sam priču ima ih dovoljno da nije za vjerovati . Čula sam da kad saznaš da si spavala sa bratom se povraća i ima stvarnih psihičkih smetnji nije ni čudo. Zato one štetne izjave tajit ču tko je otac mog djeteta prestanite s tim ženske nemate na to pravo, jer je u pitanju druga osoba to djete. Ili muškarci koji se prepadnu svoje mame ili žene pa ne priznaju svoje djete. Nije prva alimentacija već saznanje od čijeg si DNK . Ljuti me to jer se iz incesta rode ni krivi ni dužni bolesni ljudi . Zato vi ponosne ako vas je otac djeteta odbacio a odlučile ste roditi ne tajite oca ili vi koji se bojite moćne mame ili ste bili na vanbračnom izletu iz kojeg rezultira trudnoća budite odgovorni , ne vjerujete dojučerašnjoj ljubavnici ne bježite od DNK testa . Hrvatska ima ovakvih problema . Ipak se moram dotaknuti pravosuđa treba pritisnuti ljude za takve stvari. Pas ima rodovnik i znam mu čak pradjedove a da djete ne zna tko mu je otac grozno....

  11. 1. 2008,   14:19
 • Ne otkrije se uvijek prije nego poslje vemi i ta donacija sperme to bi trebalo kad već je dokumentirati jako dobro.

  11. 1. 2008,   14:20
 • Znam da ima puno takvih praznoglavih glupača koje nekom jadniku uvale tuđe djete odvratno. Ili tip pobjegne pa se ne utvrdi ili ženska podmetne ili se boje obitelji .... sve na kraju plati nedužna osoba djete a crkvi tu uopće nije mjesto koliko je lažna i pozivi na vjeru. Molim se Bogu, ali ne podnosim Kler sve sljede samo ne Božje zapovjedi .

  11. 1. 2008,   14:50