Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Britanke se po buri kupale u podvelebitskom kanalu

None Foto: Marinko Čolakov 4

U moru je bilo 15, a vani 10 Celzijevih stupnjeva. Bura je puhala 110 kilometara na sat, no sestrama Warren to nije smetalo da se okupaju

Orkanska bura u ponedjeljak je prevrtala kamione, snijeg je zameo Liku i Gorski kotar, ljudi su se sakrivali od hladnoće. No sestre Warren, Lydia (10) i Flora (13), iz Essexa u Velikoj Britaniji za to su se vrijeme kupale u podvelebitskom kanalu.
- Skočile su u more i ostale u njemu 20-ak minuta - rekao je Marinko Čolakov (28), koji ih je slikao u Starigrad-Paklenici.
Sestre su s kopna promatrali brat i otac. Temperatura mora bila je oko 15 Celzijevih stupnjeva, a vani je bilo tek deset stupnjeva. Bura je puhala brzinom od 110 kilometara na sat.
- Ovdje je more ugodno i toplo, za razliku od onoga u Britaniji, stoga nas kupanje ovdje jako veseli iako nema sunca - rekle su sestre, koje vole ekstremne sportove, a najviše su uživale u safariju, na koji su išle s roditeljima.
- Svi domaći posakrivali su se od orkanske bure. Nitko se nije usudio izaći na ulicu, a meni se krv ledila dok sam ih gledao i slikao - ispričao nam je  Marinko.

Komentari (1)
  • Totalne ludace!!!

    24. 10. 2007,   00:31