Obavijesti

News

Komentari 326

Brkić: Briselski Zoka laže o pokušajima likvidacije Mosta

Brkić: Briselski Zoka laže o pokušajima likvidacije Mosta
1

Glavni tajnik HDZ-a kaže predsjednik SDP-a, govoreći "o pokušajima likvidacije" članova Mosta, zapravo pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u SDP-u

VIDEO

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a je u nedjelju napisao da premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, govoreći "o pokušajima likvidacije" članova Mosta, zapravo pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u SDP-u, a za takve izjave, koje su bez dokaza, svaki visoko pozicionirani državnik u jednoj uređenoj državi, kaže Brkić, bio bi automatski diskvalificiran u javnosti i u svojoj stranci. Brkić je na svojem Facebook profilu napisao da je Milanović, kojeg naziva i 'briselski Zoka', "jučer po tisućiti put, u nedostatku konstruktivnih poruka koje bi mogao uputiti hrvatskoj javnosti, ali i vlastitim partijašima, o tome na što su potrošili četiri godine mandata, opet ponavlja i širi laži".

- [ KOLIKA JE CIJENA FOTELJE BRISELSKOG ZOKE ]

BRISELSKI ZOKA jučer po tisućiti put u nedostatku konstruktivnih poruka koje bi mogao uputiti hrvatskoj javnosti, ali i vlastitim "partijašima", o tome na što su potrošili četiri godine mandata, opet ponavlja i širi LAŽI, s ciljem obmanjivanja i očitom idejom: "što više puta ponoviš laž, ona prije postaje istina".

Nažalost, dok se on igra, građani su postali taoci "mentalnog komuniste" koji je svojim neznanjem i nesposobnošću (možda svjesno i s namjerom) doveo Hrvatsku do gospodarskog i socijalnog ponora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obrazlažući zašto ne želi pristati na prijedlog saborskih kolega iz MOST-a o reformskoj Vladi, "briselski branitelj" je u svom prizemnom i bahatom stilu izvrijeđao svoje političke oponente i nazvao ih lopovima i drugim pogrdnim imenima, aludirajući pri tome na članove HDZ-a. Na sreću, činjenice pobijaju LAŽI BRISELSKOG ZOKE, a činjenice su da na proteklim izborima i na listama HDZ-a, nije bilo osoba protiv kojih postoji pravomoćna optužnica, a o presudi da i ne govorimo.

Hrvatska demokratska zajednica s novim vodstvom na čelu kojeg je g.Tomislav Karamarko, sustavno zadnje 3,5 godine "čisti" u vlastitim redovima i čvrsto je zauzela politički stav da svatko protiv koga bi se tijekom mandata pojavila optužnica, mora odmah dati mandat na raspolaganje vodstvu Stranke.

Međutim BRISELSKI ZOKA bahato i licemjerno proziva druge, a upravo on i njegova svita dali su punu potporu pravomoćno osuđenim kandidatima i predstavnicima "njegove partije" i stranaka u lijevoj koaliciji koji su kao PRAVOMOĆNO OSUĐENI bili kandidati na lokalnim izborima i danas obnašaju svoju dužnost poput njihovih dužnosnika Vlahušića u Dubrovniku i Lucica u Gunji ili Lozića i Sabe koji su uz potporu SDP-a bili kandidati za načelnika Milne i gradonačelnika Vukovara. Ima tu još primjera kako BRISELSKI ZOKA doživljava "svoj obrazac demokracije".

Laži o samo njemu znanim "pokušajima likvidacije" članova MOST-a samo su loši pokušaji BRISELSKOG ZOKE kojima pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u njegovoj Socijaldemokratskoj PARTIJI. O tome najbolje govore ČINJENICE, poput revizijskog nalaza o poslovanju DUUDI-a gdje su otkrivene osnovane sumnje i zlouporabe na štetu državnog proračuna RH. Da se javnost ne bi počela baviti tim stvarnim slučajevima kriminala, BRISELSKI ZOKA nervoznim i neartikuliranim glasom, galami i prstom upire u druge, koristeći također REPRESIVNI APARAT i pritisak na pravosuđe.

U uređenim državama, kada to izrekne visokopozicionirani politički dužnosnik bez dokaza, bio bi automatski "diskvalificiran", ne samo od strane javnosti, nego i u svojoj "partiji".

Tako se BRISELSKI ZOKA i dalje poigrava s državom i nacijom u MRAČNOM CRVENOM VILAJETU, ali hvala dragom Bogu, NEĆE JOŠ DUGO !!! - napisao je Brkić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 326
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti
Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović