Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brkić ih je štitio: Otkrivene su bilježnice iz Pančina bordela...

None Foto: EXPRESS

Na ‘masaže’ su dolazili moćnici - ministri, gradonačelnici, suci... Istraga je proizvela paniku među njima. Zahvaljujući provalama i političkim intervencijama, predmet je na brzinu zaključen, sklopljene su nagodbe...

Molim vas, samo mene ne spominjite, zamolio je Panču jedan ugledni sudac (podaci poznati redakciji) nakon privođenja poznatog masera Nebojše Perunovića Panče. Nije to bio usamljeni slučaj. Diglo se nebo i zemlja. Pančine maserke masirale su “le tout Zagreb...”

Među klijentima su bili ministri, šefovi stranaka, liječnici, poslovni ljudi... Nakon što je policijska istraga dvaput provaljena - čini se da je Brkić štitio pretpostavljene - predmet je preuzela riječka policija. Zahvaljujući provalama i političkim intervencijama, predmet je na brzinu zaključen, sklopljene su zakulisne nagodbe, održano je munjevito suđenje - usred sezone godišnjih odmora, u kolovozu! - dok je javnost isključena sa suđenja. Novinari nisu imali pristupa. Novi Express, koji je na kioscima od petka, otkriva tko su žene koje su postale akteri najvećeg seks-skandala u hrvatskoj povijesti, iza kojeg se krije velika mreža ucjena, tajnih praćenja, provala... Ukratko - povijest “duboke države”. No iz cijele kolone veselih političara koji su Panči navraćali na opuštajuće masaže nastradao je jedino nesretni fizioterapeut. Uništen mu je život, “svi su karali, a jedino je Pančo stradao...”. Detalji u Expressu.

Foto: EXPRESS

Komentari (62)
  • Sad će sve zataškat anemični sa svojima i time držat u šaci Milijana! Upravo što je i htio! I sad Brkić ne smije ni prdnut, zajedno sa njegovima koji su htjeli rušit ovog bahatog. Eto šta je u stanju kriminalni hDZ radit kad je u pitanju vlast! Koristiti državne institucije, kršiti zakon, sakrivat dokumante, i to u svrhu osobnih obračuna u stranci! Takve ljude za narod nije briga, krast će i lagat sve dok mogu! Kad ćete to više shvatiti!

    4. 10. 2018,   20:25
  • Hahaha zanima nas klijentela i to javno macani da vidimo tko i koga su peglali za naše novce.

    4. 10. 2018,   19:51
  • Bordel je cila država.

    4. 10. 2018,   20:26