Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brkić imao prometnu: 'Izletjela je srna, ali dobro je sve prošlo'

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell, Wikipedia

Milijan Brkić je potvrdio nesreću i napisao im: "Izletjela je srna, na sreću sve je dobro prošlo.  Hvala Bogu da mom Marku nije ništa, a i srna je preživjela, dodao je


Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u petak navečer doživio je lakšu prometnu nesreću na području zagrebačkih Šestina.
Milijan Brkić jučer nam je potvrdio nesreću:


- Izletjela je srna, na sreću sve je dobro prošlo. Hvala Bogu da mom Marku nije ništa, a i srna je preživjela, dodao je - rekao je. Brkić je u trenutku nesreće vozio motocikl, a s njim je na motoru bio i njegov sin. Pali su, ali nisu ozbiljnije ozlijeđeni. 
Ne znamo je li pritom bio na svom novom motoru Harley-Davidson koji je nedavno unio u imovinsku karticu.

Naveo je kako mu je cijena 230.000 kuna te da ga je platio kreditom u banci i drugim izvorima dohotka. U imovinskoj kartici je naveo i da je 1. veljače ove godine podignuo kredit u banci od 150.000 kuna. Mjesečni anuitet mu je 1602 kuna.

No petak očito nije bio dan za saborske zastupnike jer je nešto ranije u popodnevnim satima prometnu nesreću imao i bivši čelnik Živog zida i saborski zastupnik Branimir Bunjac u blizini Kvaternikova trga u Zagrebu. Oglasio se i rekao kako je on skrivio nesreću jer je oduzeo prednost taksiju. U nesreći je sudjelovao i još jedan automobil.


- Nije moj dan - rekao je. Vozio je službeni auto Živog zida, a išao je na gostovanje u emisiju Bujica.

Komentari (76)
  • Vise zalim srnu nego sto cu ikada zaliti ovoga covjeka!

    8. 6. 2019,   14:32
  • Napokon dobre vijesti vise ...

    8. 6. 2019,   14:48
  • Bolje da je srna, nego crni labud.

    8. 6. 2019,   14:56