Obavijesti

News

Komentari 53

Brkić: Martina Dalić je u poslu napravila greške u koracima...

Brkić: Martina Dalić je u poslu napravila greške u koracima...

Što se tiče pitanja da li je znao ili ne, to morate pitati premijera. Ja osobno nisam sudjelovao u cijelom procesu oko Agrokora i svih aktivnosti koje su vođene, rekao je Brkić

VIDEO

Sudbina svakog od nas je u našim rukama, mi odlučujemo o svojoj sudbini, o svojim djelima i konkretnim potezima. Svi mi drugi, ako pomažemo svojim prijateljima i suradnicima, kako radim i ja u svoj djelokrugu rada jer sam zamjenik predsjednika HDZ-a, pomažem predsjedniku HDZ-a da stranka bude stabilna, pogotovo sada kada je u trenutku krize zbog slučaja Agrokor, no to je jedan izdvojen slučaj, kazao je Milijan Brkić u razgovoru za Dnevnik Nove TV upitan je li sudbina Andreja Plenkovića u njegovim rukama. 

Vezano za snimanje predizbornog spota HDZ-a koji je djelomično snimljen u odvjetničkom uredu Borisa Šavorića, Brkić je rekao kako, koliko on zna, spot snima agencija koju je stranka angažirala. 

'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'
'Spot je sniman u Šavorićevom uredu, to je bio slučajni odabir'

- Ja niti sam režiser, niti onaj koji je bio snimatelj, tako da to morate pitati neke druge - rekao je i dodao kako s Plenkovićem nije nikada komunicirao o njegovom odnosu s Borisom Šavorićem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kazao je i kako je Martina Dalić u svom poslu napravila određene 'greške u koracima'. 

- Ona je u jednom teškom trenutku kada se dogodio slučaj Agrokor, odradila jedan dio posla odgovorno, ali je očito i u tom poslu napravila određene greške u koracima. To sada izlazi na vidjelo, što se tiče afere Hotmail, što naravno ja ne podržavam i što se tiče takvog načina komunikacije, to je meni neprihvatljivo. No, pustimo nadležnim istražnim tijelima da naprave svoj posao, pa ćemo vidjeti tko je odgovoran - zaključio je Brkić i komentirao pitanje odgovornosti premijera. 

- Svi mi koji smo na javnim dužnostima, a posebice oni koji su na najvišim dužnostima, smo moralno odgovorni za sve procese i sve ono što se radi u sustavu u kojem smo mi na čelu. Što se tiče pitanja da li je znao ili ne, to morate pitati premijera. Ja osobno nisam sudjelovao u cijelom procesu oko Agrokora i svih aktivnosti koje su vođene. Naravno da premijer ne može znati sve što se događa, duboko sam uvjeren da je on tada radio u najboljoj vjeri za opće dobro i dobro hrvatskog gospodarstva - rekao je. 

Sastali se Plenković i Kolinda, sjednica VNS-a je 28. svibnja
Sastali se Plenković i Kolinda, sjednica VNS-a je 28. svibnja

Ocijenio je da će pri izglasavanju prijedloga da Tomislav Tolušić bude potpredsjednik Vlade, a Darko Horvat ministar gospodarstva, sigurno imati većinu.  

Na pitanje stoji li 100 posto uz Andreja Plenkovića odgovorio je: 

- Ne treba se nitko bojati Milijana Brkića. Milijan Brkić nije nikakav vođa struje, niti lijeve, niti desne unutar HDZ-a. Ja bi volio kada bi razgovarali o tome tko je od članova dužnosnika HDZ-a za to da HDZ ide naprijed sa svojim programom i sa svojim aktivnostima, te na taj način da doprinosi kvaliteti života i stabilnosti Republike Hrvatske.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a