Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brkić: Nisam pio kavu s bivšim zastupnikom SDP-a Ronkom...

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako nismo politički istomišljenici, poštujem gospodina Ronka kao čovjeka, saborskog kolegu i poglavito kao hrvatskog branitelja, rekao je Brkić te poručio Bernardiću da provjeri svoje izvore

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u srijedu je opovrgnuo navode SDP-a da je "pio kavu" s bivšim zastupnikom SDP-a Zdravkom Ronkom te poručio predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću "neka provjeri svoje nepouzdane izvore".

SDP O RONKU: 'Nije čudo što nas je napustio, nedavno je sjedio s Brkićem'

"Sramotno je na koje je grane spao SDP kad se bave tko s kime pije kave. Iako nismo politički istomišljenici, poštujem gospodina Ronka kao čovjeka, saborskog kolegu i poglavito kao hrvatskog branitelja", rekao je Brkić za Hinu.

Što se tiče navodnog ispijanja kave, istaknuo je kako do toga nikada nije došlo, poručivši Bernardiću neka provjeri svoje nepouzdane izvore.

SDP je u srijedu objavio kako od Ronka nisu drugo ni očekivali nakon što su saznali da je prije par dana sjedio na kavi s Brkićem.

DOSTA IM JE BERNARDIĆA 'Rekao sam Beri: Ako će itko razoriti ovu stranku, to sam ja'

SDP-ov saborski zastupnik Zdravko Ronko u utorak je zatražio brisanje iz te stranke, zajedno s 11 članova požeškog SDP-a, a zbog "urušavanja i sveopćeg razaranja stranke" koju, kako je rekao, na neronovski način provodi predsjednik stranke Davor Bernardić. Povratak u SDP, uvjetuje "odlaskom Bernardića i njegove klike".

Komentari (63)
  • Kakva nula od covjeka. Bavi se samo podvalama, muljanjima i spackama na hrv. politickoj sceni. Od organiziranja satora i onih niskoristi kladionicara i janjicara pa sve do potkupljivih, mitom kupljenih, labilnih marginalaca iz drugih stranaka. Da je ostao van granica RH te da se nije okitio ratom u Hrvatskoj bio bi mali pastircic, cobancic sa klobuckih livada!

    16. 5. 2018,   21:56
  • A da se ti druže Brkiću preispitaš. Kao prvo o tvom učestvovanju u domovinskom ratu. Kao drugo o izdaji Hrvatske države i hrvatskog naroda skupa sa svojim istomišljenicima u partiji i oko nje.

    16. 5. 2018,   21:32
  • Evo do čega je došlo u Hrvatskoj da nas ljudi poput Vase brkića svađaju djele na podobne i nepodobne, varaju i pljačkaju , Bogatstvo Vase brkića, njegove žene i braće u Zagrebu je nezamislivo procjenjuje se na stotinjak miliona eura a došli su nam u Zagreb sa pinklecom u ruci , bosi goli i gladni, a danas drmaju financijama Zagreba pa čak i hrvatske , a kad će zagustiti pobjeći će u svoju pravu domovinu sa hrvatskim novcem pred hrvatskom pravdom, jer ovo što oni rade nemože proći nekažnjeno, ako nitko drugi ga neće uhititi onda će to napraviti FBI, kao što su i Njemci uhitili i strpali u zatvor Sanadera, ali opet ga hdz oslobodio, znaći svi su u istoj mafijaškoj osuđenoj organ izaciji i što je najgore drmaju i vladaju Hrvatskom.

    17. 5. 2018,   06:52