Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brkić o aferi elitna prostitucija: Istina napokon došla na vidjelo

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Da je danas 1. travanj mnogi bi mislili da je šala, ali na njihovu žalost ovo je istinita informacija i kao što sam tvrdio od prvog dana da ja nemam nikakve veze s time, to je danas i potvrđeno, kaže HDZ-ovac

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavilo je kako vezano uz aferu curenju informacija o elitnoj prostituciji, niti za jednu osobu, pa tako ni za osobe čija su imena u javnosti dovođena u vezu s ovim predmetom, nije utvrdilo osnovanu sumnja da bi počinila kazneno djelo odavanja službene tajne. 

- Hvala Bogu, istina je napokon došla na vidjelo. Da je danas 1. travnja, mnogi bi mislili da je to šala. Na njihovu žalost, to je istinita informacija i kao što sam tvrdio od prvog dana da je nemam nikakve veze s tim, to je danas potvrdilo i Državno odvjetništvo - rekao je Milijan Brkić zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora 

Nije želio odgovoriti na čiju je to žalost, ali je kazao kako će se oni sami prepoznati, a ne zna ima li ih u HDZ-u. Onima koji su mu tijekom afere "elitna prostitucija" poručivali da nitko ne može biti iznad stranke, da odstupi jer je postao prevelik teret stranci Brkić je poručio: 

- Blaženi koji vjeruju, a ne vidješe - rekao je. 

Presudu bivšem premijeru Ivi Sanaderu nije želio komentirati. 

- Ne komentiram presude - kratko je dobacio Brkić.

Milijan Brkić (HDZ) Reporter: Snježana Krnetić

Posted by 24sata Politiko on Thursday, 4 April 2019
Komentari (52)
  • HDZ trolovi u akciji. Izgleda da je stiglo svježe salame za internet potrčkala.

    4. 4. 2019,   19:23
  • Za ovoga su Karamarko,Sanader,Vidošević,Bandić i compagnia bella totalni amateri. To je pravi igrač! Ivić Pašalić mu samo može malo parirati. Nedodirljivi!

    4. 4. 2019,   17:56
  • Bravo legendo.❤️

    4. 4. 2019,   19:02