Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brod udario u čamac, utopio se par: 'Bili su savršeni roditelji...'

None Foto: Kurir

Beograd: Oni su bili savršeni roditelji i savršeni baka i djed. Svakoga dana su odlazili u vikendicu i navečer se vraćali. Pretpostavljamo da im se ugasio motor, kažu kćeri nastradalog para

Milan Mrkobrad (62) i njegova supruga Snežana su poginuli na Dunavu. Medij u Srbiji pišu da je u njihov čamac udario hrvatski teretni brod "Sveti Nikola". Posada broda najvjerojatnije nije kriva za nesreću, a istraga je u tijeku.

NESREĆA NA DUNAVU U Beogradu teretni brod udario u čamac, utopio se bračni par

Do nesreće je došlo nedaleko od Velikog ratnog otoka u Beogradu, a tijela su isplivala u utorak oko 17.40 sati u blizini Kule Nebojše. Kćeri Milica i Jelena su rekle novinarima da su se njihovi roditelji kobnog dana vraćali iz vikendice koju imaju na Dunavu. 

- Oni su bili savršeni roditelji i savršeni baka i djed. Svakoga dana su odlazili u vikendicu i navečer se vraćali. Pretpostavljamo da im se ugasio motor i da ga nisu uspjeli upaliti, ali istraga je u tijeku i ona će pokazati da li lie je motor otkazao ili nije - kažu kćeri.

Od siline udarca brodić se prevrnuo. 

Kapetan broda "Sveti Nikola" je rekao da je u jednom trenutku prijetio neosvijetljen čamac kako pluta. Pokušao ih je upozoriti sirenama, ali nisu reagirali na vrijeme. Brod je prešao preko njihovog čamca, a muškarac i žena su pali u vodu. Odmah su ih pokušali pronaći i pomoći im. O svemu su obavijestili kapetaniju i policiju. 

Komentari (4)
  • evo ga, Horvatinčić opet u akciji

    15. 3. 2018,   21:13
  • kako ginu savršeni ljudi uskoro če biti nestašica takvih , jedino što stradaju ko bedaci

    16. 3. 2018,   09:34
  • Ne razumem, kako ne trebaju imati barke 2 motora ! Na moru i ne trebaš imati rezervu al na rijeci ala Dunav a ispred Jugoslavije i dobro teće , moraš i to pripremljenoga za rad isti sekund !

    16. 3. 2018,   03:28
Message