Obavijesti

News

Komentari 124

Broj onih koji odobravaju rad Grabar Kitarović se topi...

Broj onih koji odobravaju rad Grabar Kitarović se topi...
8

Predsjednica je i dalje najpopularnija, ali i to se polako topi. Već četvrti mjesec pada joj potpora birača pa u ovom trenutku o njoj pozitivan dojam ima 62 posto ispitanika, a negativan njih 32 posto

VIDEO

Predsjednica Republike kažnjena je od strane birača za svoju politiku i to drastično. Iako je i dalje podupire 51 posto ispitanika, taj broj se topi, a raste broj onih koji ne odobravaju njezin rad, takvih je 41 posto. Ne zna njih 8 posto, pokazuje Crobarometar Nove TV.

A gdje je Predsjednica izgubila potporu? Kod birača svih velikih stranka počevši od HDZ-a. Tu je izgubila manje nego primjerice kod birača Živog zida ili MOSTA, ali joj se prepolovila potpora neodlučnih birača sa 66 na 33 posto. 
Zanimljivo, bivši predsjednik Ivo Josipović je u isto vrijeme na Pantovčaku, a to je studeni 2013., uživao potporu 68 posto birača za svoj rad.
TKO JE NAJPOPULARNIJI, A TKO NAJNEPOPULARNIJI POLITIČAR?

Predsjednica je i dalje najpopularnija, ali i to se polako topi. Već četvrti mjesec pada joj potpora birača pa u ovom trenutku o njoj pozitivan dojam ima 62 posto ispitanika, a negativan njih 32 posto. 
Njezin prethodnik je u istom razdoblju, a to je studeni 2013., uživao potporu od 77 posto ispitanika.
Ivan Vilibor Sinčić i dalje je drugi, ali daleko je to od popularnosti koju je imao prije godinu dana. O njemu pozitivan dojam ima 46 posto ispitanika, a negativan njih 40 posto.
Božo Petrov može se smatrati dobitnikom. O njemu pozitivan dojam ima 45 posto ispitanika i jedino njemu raste popularnost. Negativno o njemu misli 43 posto ispitanika.
Andrej Plenković je na 39 posto potpore birača, ali činjenica je da njih 53 posto o njemu ima negativan dojam.
Milan Bandić, koji se nametnuo kao gotovo strateški partner HDZ-u, trenutačno kod 39 posto birača ima pozitivan dojam, a negativan kod 54 posto ispitanika. 
I na kraju, samo 24 posto ispitanika ima pozitivan dojam o Davoru Bernardiću, a njih 59 posto ima negativan dojam. 

TKO SU NAJPOPULARNIJI POLITIČARI U 4 VODEĆE STRANKE?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HDZ-ovcima je očekivano i dalje najpopularnija Kolinda Grabar Kitarović s 88 posto, a slijedi je Andrej Plenković s 82 posto i na trećem mjestu je Milan Bandić s potporom od 53 posto.
SDP-ovcima je prvi izbor i dalje Anka Mrak Taritaš s potporom od 70 posto, slijedi Ivan Vilibor Sinčić s potporom od 58 posto i tek na trećem mjestu je Davor Bernardić s 57 posto. 
Ivan Vilibor Sinčić neprikosnoveni je lider Živog zida i on je za 93 posto birača te stranke najpopularniji. Slijedi Kolinda Grabar Kitarović s potporom od 49 posto i Božo Petrov s potporom od 48 posto.
Božo Petrov najpopularniji je kod birača MOSTA s potporom od 87 posto. Slijedi Kolinda Grabar Kitarović s potporom od 71 posto i na trećem mjestu Ivan Vilibor Sinčić s potporom od 69 posto.

OCJENA TRI INSTITUCIJE

Ured Predsjednice i dalje najbolje prolazi, pita li se građane da školskim ocjenama ocijene tri institucije. Ured dobiva ocjenu 3,02 ili "trojku", Vlada je ocijenjena s 2,27 ili "dvojkom", a Hrvatski sabor ocjenom 1,8 ili "dvojkom".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)