Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bruna Esih besramnim lažima prikriva kaos u svojoj stranci'

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bruna Esih u ponedjeljak je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, nakon tri sata zasjedanja delegata na stranačkom saboru iza zatvorenih vrata na Višnjiku

Iz HDZ-a su u ponedjeljak opovrgnuli navode čelnice stranke Neovisni za Hrvatsku Brune Esih da su joj nudili članstvo i visoku poziciju u stranci ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića, ističući kako je riječ o još jednoj u nizu besramnih laži kojima Esih prikriva kaos u svojoj stranci.

"Današnja izjava saborske zastupnice Brune Esih kako joj je 'predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponudio članstvo u stranci i visoku poziciju ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića' još je jedna u nizu besramnih laži koje služe za prikrivanje unutarstranačkog kaosa koji vlada u stranci Neovisni za Hrvatsku", ističu iz HDZ-a u priopćenju.

RASKOL ESIH I HASANBEGOVIĆA: 'Esih bi sebi podredila stranku, nećemo samoubilački igrokaz'

Dodaju kako se ponovno potvrdilo da se i Esih i Hasanbegović, pod krinkom zauzimanja za suverenizam i državne interese, jedino bore za "vlastiti probitak i interese, a pritom nisu ni u stanju upravljati malom strankom koja je ispod izbornog praga".  

Bruna Esih u ponedjeljak je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, nakon tri sata zasjedanja delegata na stranačkom saboru iza zatvorenih vrata na Višnjiku.

Å ibenik: Osnovana podružnica stranke Neovisni za Hrvatsku RASKOL NA DESNICI Esih: U Zagrebu se pokušava nezakonito preuzeti Neovisne

Paralelno se održavao i sabor stranke u Zagrebu, koji je predvodio Hasanbegović na čelu zagrebačke organizacije stranke čiji predstavnici nisu došli u Zadar, za što je Esih rekla kako je "potpuno jasno da se tu radi o pokušaju nezakonitog preuzimanja stranke".

 

Komentari (48)
  • Bruna Esih je prošlost !

    22. 7. 2019,   22:38
  • pala na obrani doktorata, izbačena iz znanosti, posvadila se sa bujkom, hasom, a evo širi i lažne vijesti.. pa, to je prava slika uspješnog desničara..

    22. 7. 2019,   22:26
  • Neovisni za Rvatsku

    22. 7. 2019,   20:48