Obavijesti

News

Komentari 177

Raskol na desnici: Uz određene prijatelje, ne trebaju neprijatelji

Raskol na desnici: Uz određene prijatelje, ne trebaju neprijatelji
4

Bruna Esih nakon što su izgubili, po izlaznim anketama, jedan mandat prokomentirala je pojavljivanje voditelja Velimira Bujanca u stožeru Suverenista

VIDEO

Nositeljica Liste Neovisnih za Hrvatsku i Hrvatske stranke prava na izborima za Europski parlament Bruna Esih izrazila je u nedjelju zadovoljstvo te vjeruje da će se stanje u njihovu korist poboljšavati svakom daljnjom izlaznom anketom. U stožeru Neovisnih i dalje je vesela atmosfera, a konzumiraju se domaći hrvatski proizvodi.

Pratite uživo... 

23.20 Treba priznati da smo očekivali bolje rezultate, ali ovo su nam prvi izbori. Ovo je samo priprema za parlamentarne izbore, zato smo pružili otpor, sami smo se borili protiv svih drugih lista. Danas smo dobili više medijskog prostora nego svih prošlih mjeseci. Rekla sam premijeru Plenkoviću, ako ga se može tako zvati, da će uskoro Boga moliti da nas nema, rekla je Bruna Esih.

- Nismo se skrivali iza nikoga. Ovo je autentičan rezultat, hvala svim biračima koji su prepoznali vrijednosti koje zastupamo. Sjeme je posijano, a plodove ćemo brati na parlamentarnim izborima, rekao je Hasanbegović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

22:10 - Bruna Esih nakon što su izgubili, po izlaznim anketama, mandat komentirala je pojavljivanje Velimira Bujanca u stožeru Suverenista.

Uz određene prijatelje, zaista vam ne trebaju vam neprijatelji. Ne žalimo da nismo išli sa Suverenistima - rekla je Esih.

20:20 - Željko Glasnović zasad nije želio komentirati izlazne ankete.

- Ja ne znam. Pa je li gotovo? Što ja imam komentirati? 24 sata protiv tame i svijetla, 24 sata na dan i nema slobode bez krvavih gaća - kazao je Glasnović u svom stilu.

 Zlatko Hasanbegović je rekao kako nije razočaran jer su prema novim anketama izgubili mandat.  

 - Radi se o statističkoj grešci - kazao je Hasanbegović. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

20.00 - Prema novim izlaznim anketama Neovisni za Hrvatsku su izgubili mandat 

- Bit će još iznenađenja do 23 sata i pričekat ćemo službene rezultate. General Glasnović, Hasanbegović i ja sigurno nećemo u EU Parlament. Nitko nas nije vidio blizu izbornog praga. Ne volimo komentirati ankete, ali bih htjela naglasiti da se možemo pohvaliti rezultatima iz dijaspore, pogotovo u Australiji gdje smo daleko ispred HDZ-a - pojasnila je Esih. 

Poručila je da dijaspora ne vjeruje više HDZ-u i zato su i sami izašli na izbore.

- Sami broj glasova u dijaspori je jasna poruka HDZ-u. Hrvati su naučeni saginjati glave jer su bili primorani, ali sad su svjesni da trebaju sudbinu uzeti u svoje ruke te je dijaspora pokazala kako se to radi. No, treba se pripaziti izborno inženjeringa, ali nama to nije bitno jer je atmosfera kod nas odlična - rekla je Esih. 

Opravdala je i poster generala Glasnovića. 

- To nije nikakav poziv na nasilje, general Glasnović je branio Hrvatsku i sve ljude te sam sigurna da bi i danas branio čak i jugozomboide - rekla je.

19.43 - Bruna Esih Neovisnih za Hrvatsku je rekla kako ih ništa nije iznenadilo te kako su već ove ankete dobre. 

- Nama je najvažnije da su naši birači, naši ljudi uz nas i najvažnije nam je da njih ne razočaramo. To je dobra odskočna daska za dalje. Očekujem da bi moglo doći do promjena - rekla je Esih. 

19.30 - Ovo za sada, samo su izlazne ankete, znamo da mnogi građani niti ne žele se izjašnjavati po tome pitanju, ali u svakom slučaju mi smo zadovoljni. Svakom daljnjom izlaznom anketom, odnosno sve do prvih službenih rezultata u 23 sata, vjerujemo da će se stanje u korist Neovisnih za Hrvatsku poboljšavati - izjavila je Bruna Esih. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.