Obavijesti

Promo sadržaj

Brutalni Crni vikend u Elipsu

Brutalni Crni vikend u Elipsu
1

Nije sve tako crno! Samo ovaj vikend - CRNI VIKEND U ELIPSU! Brutalni popusti, čak do 50% u razdoblju od 15.11. Do 18.11.2018.!

Iz ponude izdvajamo:

Philips PUS7303 seriju Ambilight televizora, Samsung UE NU 7402 seriju i Sony XF 7596 BAEP seriju Android televizora, Hisense H50A6140 Smart UHD TV.

Za sve koji razmišljaju o kupnji novog mobitela, na sniženju su Samsung i Huawei pametni telefoni i dodatna oprema za obje marke. 

Oduvijek ste htjeli Segway? Sad je prilika da nabavite miniLITE, miniPRO i One S2 po odličnim cijenama!

Svi koji trebaju kućanske aparate, uštedit će na Hisense RQ562 Multi Door hladnjake u inox, crnoj ili bijeloj boji te na odabranoj Grundig i Beko bijeloj tehnici.

Od malih kućanskih aparata, pronaći ćete Dirt Devil i Bosch usisavače, male kuhinjske aparate, Braun parne stanice, glačala, blendere te Philips parne stanice i male aparate za kuhinju po sjajnim cijenama. 

Super ušteda na određenim modelima HP, ACER, DELL i LENOVO prijenosnih računala. Uz vrhunska prijenosna računala, sniženi su i određeni modeli monitora SAMSUNG, LENOVO i DELL.

Šareni popusti se protežu i kroz GAMING proizvode, ALIENWARE tipkovnice i miševi, KROM, OZONE, ROCCAT gaming periferija, DRIFT stolice. Nintendo DODACI za SWITCH konzolu, vrhunski NACON official gamepad-i za PlayStation 4 i PC te E-BLUE gaming periferija!

Od artikala za osobnu njegu izdvajamo – određene modele Valera aparata za kosu, Silk'n proizvodi za depilaciju i njegu kože, odabrani Braun brijači, trimeri i epilatori, Oral-B četkice te određeni Philips beauty aparati.

Osim toga, na sav ostali asortiman koji nije na akciji za crni vikend dobijete 10% popusta! Požurite u Elipso od 15.11. do 18.11.2018. i brutalno uštedite! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini