Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brutalno pretukao curu: Bila je nametljiva, imao sam black out

None Foto: Facebook

Darko Kovačević je vrlo dobro poznat policiji. Tereti za više nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisilu prema policajcu, otmicu te narušavanje nepovredivosti doma...

Zadarska policija nije htjela komentirati navode 18-godišnje Zadranke koju je u srijedu 13. lipnja brutalno pretukao Darko Kovačević (31) zvani Daruvarac u kafiću Chill out na zadarskoj Meladi. Podsjetimo, pretučena djevojka, ali i njezina majka u medijima su zadnjih dana iznijele niz optužbi na račun Daruvarca, dovodeći ga u vezu s konzumacijom kokaina, posjedovanjem oružja...

Inače, Kovačević je policija je u posljednjih deset godina prijavljivala zbog teškog ozljeđivanja, pucanja iz vatrenog oružja, nasilničkog ponašanja, otmice, prisile prema policajcu, narušavanja nepovredivosti doma i više tučnjava, a ni u prometu nije bio anđelak. Policija ga je ovaj put uhitila zbog kaznenih djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji, a sudac istrage pritvorio ga je do mjesec dana zbog opasnosti da će je opet pretući.

U slučaju da protiv Kovačevića bude podignuta optužnica za oba prijavljena kaznena djela, mogao bi dobiti kaznu od maksimalno šest godina zatvora.

BRUTALNO To je zbog ljubavi? Ležala je u lokvi krvi, izbio joj je tri zuba...

Kako javlja Jutarnji list, Kovačević je u svojoj obrani iznio da se njegova bivša djevojka prema njemu nametljivo ponašala te da je u trenutku počinjenja djela, mlaćenja koje je trajalo nekoliko desetaka minuta, imao “black out”.  

Djevojka je u medijima navela da je s Kovačevićem bila u vezi sve dok je nije premlatio, navodno zbog ljubomore. 

- Bila sam s najboljim prijateljem iz škole na plaži. Tamo me je vidio, ali nije imao baš nikakvog razloga biti ljubomoran jer smo samo prijatelji, a ja dečke ne varam - rekla nam je prije dva dana.  

- Tri zuba mi je izbio, šivali su mi ih u bolnici, kao i ozljede na licu. Izgledam strašno, teško me ozlijedio, ali mi, nasreću, ipak neće trebati plastična kirurgija - rekla nam je 18-godišnjakinja, koja se zaključala u stan u Zadru i, prestrašena, ne pušta unutra nikog osim majke. 

Nakon boravka na plaži s prijateljem djevojka je prošle srijede došla u kafić u kojem je trebala početi raditi, a onda se pojavio i njezin dečko Darko Kovačević (31) te je brutalno prebio. 

UŽAS U ZADRU Brutalno napao djevojku (18): Glavom joj udarao o umivaonik!

Bili smo i u kafiću u Zadru u kojem je pretučena. Gazdarica kafića rekla nam je da ne želi o tome razgovarati i da šest dana nije oka sklopila. Vjerojatno je prestrašena za vlastitu sigurnost jer netko kafić naziva sa skrivenog broja i pušta im nasnimljene prijetnje Zdravka Mamića. To su prijavili policiji. U kafiću kažu da su Kovačević i tinejdžerica najprije boravili neko vrijeme u WC-u kafića i da se tamo nije ništa dogodilo, raspravljali su ili se mirili. Zajedno su izašli, a onda je on nasrnuo na nju i krenuo je mlatiti šakama i nogama i vući je za kosu. Udario ju je tako da je pala na pod, a onda je dobila i brutalan udarac nogom u glavu kad je pokušala ustati. Vjerojatno joj je tad izbio tri zuba. 

- Sve se odigralo jako brzo. Nismo očekivali da će je izudarati jer su mirno hodali prema izlazu, bez riječi. Kad ju je stao tući, ostale smo bez daha. Muž gazdarice i još jedan su ga pokušali spriječiti, ali nisu uspjeli. Čim je on pobjegao, gazdarica ju je izvukla iz kafića i sakrila te su vikali da netko pozove Hitnu i policiju. Kad je došla Hitna, otišli su s njom do bolnice - kažu u kafiću.

Komentari (219)
  • Triba ga staviti sa 3 crnca u ćeliju pa da dobije i black in, umisto black out-a.

    21. 6. 2018,   11:36
  • ovak na prvu rekli bi miran,nenametljiv,obožava poeziju i skuplja salvete ,kad ...

    21. 6. 2018,   11:25
  • Drukeru pitanje je trenutka kada ce te ulica rjesiti!!

    21. 6. 2018,   11:25