Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brutalno tukao taksista (51): Policija pritvorila mladića (23)

None Foto: Screenshot/24sata

Uhvatio ga je objema rukama za vrat, a kada se vozač pokušao obraniti, ponovno ga je napao, udarajući ga više puta rukama  po glavi. Nastavio ga je udarati i nakon što su obojica izašla iz vozila.

Mladić (23) koji je u nedjelju ujutro u Zagrebu napao taksista (51) i teško ga ozlijedio priveden je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu, objavila je u ponedjeljak navečer zagrebačka policija nakon završenoga kriminalističkog istraživanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Napad se dogodio u nedjelju oko 5.30 sati, kada je 23-godišnjak je s prijateljem i prijateljicom nakon izlaska iz noćnog kluba, u Ulici Florijana Andrašeca, sjeo u ranije naručeno taxi vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak. Tijekom vožnje je, bez povoda, verbalno vrijeđao vozača, a nakon što je taksist zaustavio vozilo na autobusnoj stanici u Ilici, te osumnjičenog zamolio da izađe iz vozila, jer su stigli na dogovoreno odredište, on je i fizički nasrnuo na njega.

NAPAD NA ČRNOMERCU Video: Mladić je brutalno tukao taksista (51) šakama i nogama

Uhvatio ga je objema rukama za vrat, a kada se vozač pokušao obraniti, ponovno ga je napao, udarajući ga više puta rukama  po glavi. Nastavio ga je udarati i nakon što su obojica izašla iz vozila.

U jednom trenutku 51-godišnji vozač je iz vatrenog oružja pucao u zrak, a osumnjičeni ga je nastavio udarati. I nakon što se vozač uspio ponovno vratiti u vozilo, 23-godišnjak ga je nastavio udarati kroz otvorena suvozačeva vrata.

Teško ozlijeđenom 51-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KB Sestre milosrdnice.

Policija je 23-godišnjaka osumnjičila da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede i posebno izvješće dostavila Općinskom državnom odvjetništvu. 

Komentari (116)
  • Jednom sam bio svjedok tučnjave u centru grada kada sam osobno i prijavio lika koji je nokautirao dečka iz čiste obijesti jer se "morao" s nekim obračunati. Nokautiranog sam maknuo sa tramvajskih tračnica jer je bio u nesvijesti dok je lik mirno odšetao kao da se ništa nije dogodilo. Pozvao sam policiju, pričekao ih i dao iskaz u policijskoj stanici. Dečko je zadobio teške tjelesne ozljede i hitna je automatski napravila prijavu... ja sam u dvije godine dobivao pozive za sud kao svjedok, a u pozivu piše da ako se ne odazovem da će me privesti!!! Da skratim,... morao sam tražiti dozvolu od šefa za odlaske na sud, nekoliko puta svjedočio u korist oštećenog i ništa se nije dogodilo... samo su me izmaltretirali, a lik nije dobio ni dana pritvora, a što je najbolesnije u cijeloj priči da se nije niti jedanput pojavio na sudu!!! Zato poučen ovim bizarnim iskustvom od tada gledam svoja posla i ne miješam se...

    15. 4. 2019,   23:29
  • Ovo vrijedi pucanja, ne u glavu ali u nogu. Ako već imaš s čim, ovo je ugroza koja to dozvoljava, barem u normalnim zemljama.

    15. 4. 2019,   23:05
  • Krvav je posao biti taxist 0-24, najbolje iza 22 ključ u bravu, to iza ponoć je sve pijano u najmanju ruku, čast izuzecima.

    15. 4. 2019,   23:08