Obavijesti

News

Brzo, lako i sa malo novaca do legalizirane nekretnine!

Brzo, lako i sa malo novaca do legalizirane nekretnine!
8

Imate nekretninu, a ne znate kako je legalizirati? Nezakonito izgrađeni objekt, što je to? Kako se snaći u moru propisa i zakona, nacrta, geodeta i arhitekata? Kuda krenuti, što učiniti prvo? Kako proći jeftinije?

Legalizirajte svoju nekretninu! Najnoviji premium paket za brzu legalizaciju 5 do 12 donio je revoluciju i apsolutni pomak u posljednji čas. U trenutku kada su mnogi arhitekti i geodeti počeli dizati cijene svojih usluga u nebesa zbog krajnjih rokova, svim korisnicima ovog novog sustava nudi se legalizacija po sistemu „ključ u ruke“ po konkurentnoj i fer cijeni.

Imate nekretninu, a ne znate kako je legalizirati? Nezakonito izgrađeni objekt, što je to? Kako se snaći u moru propisa i zakona, nacrta, geodeta i arhitekata? Kuda krenuti, što učiniti prvo? Kako proći jeftinije?

To su pitanja koja si hrvatski građani postavljaju iz dana u dan. Ali vremena više nema, a 30.06. posljednji je rok pa se ubrzano traži rješenje. Ne razbijajte glavu. Ne vrtite se u krug! Postoji rješenje za Vas, sada, tu i nadohvat ruke.

Brzo, lako i sa malo novaca sa paketom za brzu legalizaciju 5 do 12 „Moja legalizirana nekretnina“ pokrenite Vaš postupak! 1 klik vodi Vas do brzog riješenja: www.legalizacijaHR.EU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, objekti izgrađeni, dograđivani ili rekonstruirani bez valjanog akta/ građevinske dozvole nakon 15.02.1968., nalaze se u kategoriji bespravne gradnje i kao takvi su na udaru zakona te podliježu sankcijama.

Imate li kuću, stan, zgradu, apartman, vikendicu, garažu, poslovni ili gospodarski objekt izgrađen ili rekonstruiran na ilegalan način, trebali bi predati zahtjev za legalizaciju.

Već ste predali zahtjev? Zatražite verifikaciju i još bolji izračun izrade elaborata!

Popunjavanje i predaja zahtjeva te ishođenje rješenja iziskuju određena znanja. Naši ovlašteni partneri po cijeloj Hrvatskoj učinit će to umjesto Vas, predati zahtjev u Vaše ime, platiti takse i dati Vam isplativu ponudu za cjelokupni postupak legalizacije Vaše nekretnine, odnosno ishođenja Rješenja o izvedenom stanju. Sa manje od tisuću kuna možete početi rješavati problem svog života koji vas pritišće već dugi niz godina.

Izbjegnite neugodnosti i kazne za one koji to ne učine!

Legalizirajte svoju nekretninu još danas bez suvišne papirologije, u najkraćem roku i po super povoljnim uvjetima na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. Vaša legalizirana nekretnina vrijedit će  puno više, možete ju  prodati, darovati, legalno iznajmiti, obavljati djelatnosti u njoj, dobiti povoljan kredit ili zatražiti bespovratna sredstava iz EU fondova.

Paket sadrži:

*aktualne zakone vezane uz legalizaciju nekretnina

*legalizacijski vodič

*dokumentaciju potrebnu za prijavu i obrazac rješenja o izvedenom stanju

*zahtjev i punomoć

*kalkulator za brzi izračun troškova legalizacije, arhitekata, vodoprivrednih i komunalnih davanja  *metar za određivanje površina Vašeg objekta

*najpovoljnije kreditne uvjete na tržištu

*besplatne konzultacije i izračun

*DVD savjete kako uštedjeti i što možete sami

S našim paketom za brzu legalizaciju „MOJA LEGALIZIRANA NEKRETNINA“ u kratkom roku dobit  ćete sve  važne informacije, saznati kako uštedjeti velik novac i kako brzo i jednostavno po najpovoljnijim uvjetima legalizirati svoju nekretninu i povećati joj vrijednost.

Cijena paketa: 990 kn (limitirana ponuda)

Nazovite odmah i ostvarite sve ove pogodnosti! Zašto platiti više?

Ne čekajte sutra, jer ovakva prilika se ne propušta. Sada je trenutak koji ste dugo čekali!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a