Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Budi bez filtera na Instagramu i pokaži 100%-tnu prirodnost!

None Foto: 2

Pokažite svoju prirodnu ljepotu i iskrenost u situacijama koje inače možda ne biste objavili.

Na društvenim nam mrežama brojni filteri i aplikacije pomažu postići savršen izgled kakav smo oduvijek željeli, uljepšati stvarnost, sve zbog nekoliko lajkova ili pratitelja više. Do najpopularnije fotografije na Instagramu dolazimo koristeći i po nekoliko filtera, a mogućnosti iskrivljavanja stvarnosti koje nam pružaju filteri ili aplikacije sve su veće i veće.

Pomlađivanje, prilagođavanje tijela, samo da bismo izgledali cool i glamurozno, svježe i odmorno ili da bismo prikazali „umjetno stvorene sretne“ trenutke, sve ovo radimo sve češće i što je zabrinjavajuće – postalo je normalno. Više ne znamo je li određena situacija stvarna ili umjetna. Većina nas sve te filtere i „uljepšavanja“ koristi i za hranu, pića, pa čak i prirodu, i to na fotografijama na kojima u većini slučajeva nije ni potrebna nikakva dorada. Često čujemo od starijih: „Nemoj glumiti nešto što nisi, zato što ćeš kad-tad morati pokazati svoje pravo lice“. Možemo li samoinicijativno pokazati ono što jesmo, biti ono što jesmo, usmjeriti se na prirodnost i iskrenost? Može li nas jedan dan osvijestiti i usmjeriti na prirodne vrijednosti?


U Juicyju smatraju kako nam ne treba filter kako bismo prikazali unutarnju ljepotu i iskrenost koje počinju u onom trenutku kad odlučimo biti svoji. Upravo zato Juicy je odlučio pokrenuti kampanju i 28. studenoga proglasiti hrvatski Dan bez filtera i pozvati na objavljivanje 100 % prirodnih fotografija kako bismo pokazali da smo zaista 100 % svoji. Proslavite uz Juicy i 100% sokove 28. studenoga – dan koji je stvoren samo za ovaj prirodni izazov. Uz to, Juicy najkreativnije autore nagrađuje sočnim paketima Juicy 100% sokova koji ne sadržavaju dodani šećer, umjetne boje, konzervanse ni arome.


Ono što trebate napraviti nije teško: pokažite svoju prirodnu ljepotu i iskrenost u situacijama koje inače možda ne biste objavili. 
Ako vam nedostaje ideja, inspirirajte se na Instagram stranici Juicy sokovi. 
 

Tema: Promo sadržaj