Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Budimo vlasnici stoljeća mira, BiH treba ujedinjenu Europu"

Komentari (60)
 • Dobro ti ga je Kolinda uplašila,čovjek više ne zna kud kreće,pučka kužina, omiljena REGIJA,Gazprom,u jednom danu dobrotvorac,mirotvorac,ekonomist,blago nama,ha,ha

  29. 6. 2014,   06:35
 • Srbi nisu prisustvovali u Sarajevu na obilježavanju 100. godišnjice 1. svj. rata među europskim kulturnim dužnosnicima, već su slavili u Višegradu i veličali zločinca i atentatora principa i začetnika zla , pa to im je u krvi , i oni bi takvi u EU, mislim da neće skoro.

  29. 6. 2014,   08:41
 • Ako je Kosovo priznato od dijela svjetske zajednice i ako nije srpsko ne znaci da je automatski Albansko.Kosovo je trn u oku srbije jos od smrti Tita i zato su 9 godina nakon njegove smrti tenkovi JNA gazili ljude po Pristini.I tako se rodio otpor vec tada dobrano nabrijanom Milosevicu.Treba li dalje dodati ....?

  29. 6. 2014,   01:14
 • Ujedinjena Bosna je apsolutno nemoguća stvar. Prvenstveno zbog RS. RS je pola Bosne. RS više nitko ne može rasformirat. To je novo bure baruta i ako Europa tog Frankenštajna primi u uniju to će joj definitivno biti kraj.

  28. 6. 2014,   23:25
  • RS nit je drzava, nit moze bit drzava nit ce ikad biti drzava, jer da odobre velike sile to, to bi znaiclo da se genocidom, etnickim ciscenjem i slicnim metodama moze obezbjediti prostor za neku naciju bilo gdje u svijetu i nastao bi haos.

   28. 6. 2014,   23:50
  • edomedo ne pricaj gluposti pa Kosovo je na osnovu etnickog ciscenja postalo Albansko koje je vecina zemalja ovog svijeta priznalo, zato me nebi zacudilo da to postane i RS koja je takodjer nastala za vrijeme rata.

   29. 6. 2014,   00:03
  • kosovo je na osnovu etnickog ciscenja postalo albansko? haha that's new

   29. 6. 2014,   00:14
  • Nik Dunrovnik prouci malo bolje nasu Slavensku povijest pa ce vam biti sve jasno,

   29. 6. 2014,   00:37
  • Bosna i ako ikad udje u europu nece biti europska drzava u koju ce eu 12 imati povjerenja nego ce biti vjeciti predmet za zabavu kao sto je bila i u jugi

   29. 6. 2014,   01:16
  • Ma daj o cemu ti pricas. Na kosovu je uvijek vecinsko stanovnistvo bilo albansko. Pusti me tih velikosrpskih idijotarija. Etnicka ciscenja na kosovu su radili srbi i to 2 puta u posljednjih 100 godina. O kojoj to povijesti ti pricas? Bas me zanima

   29. 6. 2014,   01:18
  • Kosovo je postalo Albansko zahvaljujući velikom prirastu Albanske djece. Dok su srpske obitelji imale po jedno, dvoje, Albanske su imale po 4,5,6. Jednostavno prirodni tijek stvari. RS je Američka nagrada Srbima za uspješan rastur Jugoslavije. Time je ozakonjeno da se genocidom, etnickim ciscenjem i slicnim metodama moze obezbjediti prostor za neku naciju, dok god to odobrava najveći "baja".

   29. 6. 2014,   09:49
  • na Kosovu Albanci nisu radili etnicko ciscenje nego su se Srbi raselili po BiH i Beogradu, zavisi gdje su im davali bolji posao, stan, kucu itd. na racun muslimana, hrvata pa i srba iz beograda. Albanci su imali vise djece, i to je to, prirastajem su nadmasili srbe sa stanovnistvom. A RS je jedna sasvim druga, monstruozna, zlocinacka prica i to niko na svijetu ne moze poreci osim politicara koji zele glasove od retardiranih neobrazovanih zatucanih masa.

   29. 6. 2014,   10:45
  • edomedo pa tako je. Jednostavan prirodni tijek stvari. Ono bogatije stanovništvo je slalo svoju djecu na školovnje u gradove, školske centre i tako. Ta djeca se uglavnom više nisu vraćala na djedovinu. Oni siromašnij su ostajali i množili se. Čist i jednostavan razvoj stvari. To se desilo i s Kosovom. Jedini koji su tamo provodili etničko čišćenje su srbi, ali pre kasno jer ih je jednostavno bilo premalo. A i plan nekih svjetskih sila je tu stvorit veliku muslimansku državu i taj se plan ostvaruje.

   29. 6. 2014,   11:01
  • možete vi tu pisati šta god hoćete ali realnost je ta da su svi protjerani srbi iz hrvatske morali negdje otići i živjeti!!!! kad kažemo da je protjerano preko dvjesta tisuća srba iz hrvatske onda su opravdanja ta da ih je milošević pozvao( mislim malo dijete može to stvarno misliti), kosovo svi opravdavate iako su albanci ti koji su protjerivali srbe, sve govore brojke nekada i sada ali zato RS je genocidna i ovakva i onakva!!!! bosna ovako ne može što se i vidi i ne kužim zašto se ne bi podijelila!!!! svi bi dobili a najviše hrvati koje svi gaze trenutno u bosni!!!

   29. 6. 2014,   12:04
  • fabijus - Nemožeš priču pričati iz sredine nego kreni od početka. Zašto je tih 200 000 srba napustilo Hrvatsku? Dali možda zato što im se nisu ostvarila Slobina obećanja o velikoj srbiji? Koliko se ja sjećam srbi su postavljali balvane a ne Hrvati. Kosovo je priča za sebe, to je regija koja je oduvijek pripadala srbiji. Kroz godine, s naseljavanjem Albanskog stanovništa, slabom naobrazbom i općim siromaštvom Kosovo je postalo meka za proizvodnju i distribuciju narkotika. S vremenom su Kosovski vladari života i smrti odlučili da je bolje da imaju svoju državu nego da rizikuju da ih se jednog dana dočepa Srbijansko pravosuđe. U sprezi prljavog novca od narkotika i Američkih agencija za lobiranje, Američki političari su preko noći postali "zabrinuti" za Albance na Kosovu. I dobili smo ovo što danas imamo, državicu koja je najveći Europski proizvođač i distributer narkotika.

   29. 6. 2014,   12:45
  • fabius - kad su to albanci tocno protjerivali srbe

   29. 6. 2014,   13:22
  • to je trajalo godinama!!! nemoj misliti da su oni mala djeca.. pouzdano znam da osamdesetih u bolnicama nisu htjeli porađati srpsku djecu. o onim demostracijama na kojima je ubijeno puno srba isto osamdesetih nitko ne govori jer propaganda je okrutna!! pogledaj broj srba koji su živjeli tamo nekada i sada!!! toliko branite kosovo a rs treba ukinuti!!

   29. 6. 2014,   15:39
  • fabijus.... rekao sam ti. Samo prirodan tok stvari. Kosovar su radili djecu i množili se. Srbi su imali manji broj djece, radi školovanja i boljeg posla slali djecu u veće gradove i postali su manjina. Kakvo etničko čišćenje? Ista stvar će se za jedno 50ak godina desit s Bosnom. Hrvati su nakon rata postali beznačajni tamo i nestat će kroz neko vrijeme. Ostaju Srbi i Muslimani. Muslimani će se množit, Srbi lagano stagnirat i Bosna će postat Muslimanska. Vjerojatno se spojit s tim Kosovom itd... a u tom spajanju bi vam mogli uzet i dio Srbije. Tako da ovo ostaje vječno bure baruta a koje su postavili neki kojima nije u interesu jaka Europa.

   29. 6. 2014,   16:36
  • fabijuse ne pricaj nesto o cemu pojma nemas. srbi nikad nisu bili vecina na kosovu, ne da nisu bili vecina nego ih nikad nije bilo vise od 20-25% sveukupnog stanovnistva. srpska kolonizacija kosova je krenula odkad je kosovo postalo dio kraljevine jugoslavije od 1918 do 1941. jesi cuo kad za memorandum vase cubrilovica nazvan istjerivanje arnauta? naravno da nisi jer da jesi nebi pisao ove silne gluposti i velikosrpske idiotarije. uci povijest koju svi znaju, a ne onu koju ti serviraju u majcici srbiji. aj pozdrav

   29. 6. 2014,   16:43
 • Josipoviću idi kući,kani se Regije,i konačno počni nešto raditi za Hrvatsku.Ali raditi planski i promišljeno a ne u grču predizborne kampanje.Kako je moguće da u Hrvatsku dolazi Aleksandar Miler a da premijer o tome pojma nema?Je li to usuglašena politika?Što se dešava?

  29. 6. 2014,   08:38
 • Izetbegoviću, Hrvatska treba ujedinjenu Hrvatsku, a predsjednik nam se poslikava po svijetu i ništa ne čini za svoj narod. Pun kufer mi je "ujedinjene Europe" koja, s predsjednicima država s Balkana, čini sve da uništi privredu, ekonomiju, razvoj, obrazovanje i zdravstvo. Budite pošteni prema svom narodu pa im recite da vam za vlast treba europski novac, a za taj isti novac da ćete prodati i zemlju, i narod, ali i obraz.

  29. 6. 2014,   01:07
 • Ova Europa nije ni "K" od nekad zamišljene Europe isto kao što ni ova danas Hrvatska nije ni "K" od onog za što su se njeni građani bolili...

  28. 6. 2014,   23:25
 • josipović se nešto u zadnje vrijeme počeo dosta pojavljivat u medijima .... dobra je ta kolinda možda ga netjera da i nešto počne radit a ne svima docirat (neke svoje bezvrijedne i jeftine ideje)

  29. 6. 2014,   09:36
 • Slavimo početak rata? Tko još u svijetu slavi početak rata, neka me neko informira. Mogli bi slaviti i početak rata u BiH. Umjesto da slavimo kraj rata mi sve naopako. Tko me je rat išta dobro donio, u to ne računam onaj mali dio ljudi koji se uvjek obogate na račun drugih....

  29. 6. 2014,   00:44
  • Slaviti i obilježiti početak nije isto... Obilježava se i godišnjica smrti oca ili majke uplačujući misu u crkvi što ne znači da slaviš njihovu smrt.

   29. 6. 2014,   01:21
  • godišnjice smrti sam zaboravio... jedino pamtim godinu.... što prije zaboraviš datume to ti je lakše.... pamtim jedino vesele stvari !!!!

   29. 6. 2014,   01:36
 • Kakav mir dok potomci pripadnika "Crne ruke" i dalje teroriziraju narod s ministarskih pozicija.

  29. 6. 2014,   10:19