Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Budući mladoženja se pravio frajer pa je plakao pred sucem

Mladića M. K. policija je uhitila nakon što je pokucao na vrata svjedoka u postupku u kojem je njegov prijatelj prije dva tjedna osumnjičen zbog pokušaja razbojništva

Molim vas nemojte me zatvoriti, za dva tjedna se ženim, kroz suze se sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu obratio M. K. Mladića je policija uhitila nakon što je pokucao na vrata svjedoka u postupku u kojem je osumnjičen njegov prijatelj Stjepan Jakovljević koji je prije dva tjedna završio iza rešetaka zbog pokušaja razbojništva. 

M. K. je svjedoku zaprijetio da će ga razbiti ako bude teretio njegova prijatelja. No svjedok je o tome obavijestio policiju koja je pokupila mlađahnog nasilnika i dovela ga pred suca istrage pod sumnjom da je pokušao spriječiti dokazivanje za što je Kaznenim zakonom predviđena kazna od jedne do osam godina zatvora. 

Kako je M.K. priznao da je pokušao zastrašiti svjedoka sudac istrage nije ga smjestio u pritvor kao što je to tražilo tužiteljstvo već mu je odredio mjeru opreza. Tako će se M. K. između niza poslova koji mu predstoje prije svatova morati naći i vremena da se dva puta na tjedan javi policiji. 

Komentari (24)
  • Plemenit neki sudac.

    1. 9. 2015,   16:52
  • ti sto prete su obicno veliki junaci. :))

    1. 9. 2015,   16:39
  • Ja sam davno plakao za vrijeme Yuge kada nedjeljom nisu radili kafići i trgovine pa sam svaki vikend trijezan bio....Više ne plačem :))))

    1. 9. 2015,   16:15