Obavijesti

Promo sadržaj

Budućnost njege lica - UFO pametna maska za lice

Budućnost njege lica - UFO pametna maska za lice
4

Otkrijte sasvim drugačiji tretman lica za koji ne morate posjetiti kozmetičara niti skrivati crvenilo i iziritiranu kožu makeupom

Ako ste već imali priliku isprobati maske za lice, onda sigurno znate: teško je zamisliti tretman koji bi bio jednako učinkovit, a opet – mora li sve to trajati tako dugo? Tretmani najčešće iziskuju i više od pola sata vašeg vremena te znaju biti krajnje nespretni i neuredni. Jasno, osim hidratacije, maske za lice kožu hrane čitavim nizom sastojaka neophodnih za ljepotu i elastičnost, ali ipak: mora li sve biti tako…low-tech?

REVOLUCIJA JE POČELA

Ne mora. FOREO, švedska tvrtka poznata po svojim svjetski poznatim uređajima za čišćenje lica LUNA i električnim četkicama za zube ISSA, upravo je izbacila dva nova proizvoda: UFO i UFO mini. Ovi mali diskovi, odnosno uređaji veličine hokejaškog paka, najavljuju jednu pravu revoluciju njege kože: 20-minutne tretmane maski za lice oni pretvaraju u spomenute 90-sekundne ‘intervencije’! Najbolji dio: koža izgleda čak i BOLJE nego nakon tretmana običnim, sporim, ‘low-tech’ maskama za lice. 

Uređaj UFO pomičete po površini lica, dakle gotovo je s onim ‘ovaj dio lica maska jednostavno nije pokrila’. To nije sve: UFO i UFO mini pokreće posebno osmišljena FOREO-va smartphone aplikacija, koja uređaju govori točno što i kad da radi, ovisno o vašoj koži lica i vašim potrebama. Sam tretman je vrlo jednostavan: na uređaj se “montira” jedna od nekoliko trenutno dostupnih maski od mikrovlakana – donekle sličnih pamučnim blazinicama – natopljena hranjivim sastojcima temeljenim na ekskluzivnim korejskim formulama. Od ekstrakata bilja, voća i cvijeća pa sve do biljnih ulja, tu je sve što vam treba, sve što će vašu kožu nahraniti i učiniti je podatnom i privlačnom.

NEPORECIVI REZULTATI

Sastojci u maskama se aktiviraju jednom od 6 Hyper-Infusion tehnologija koje pospješuju snažno upijanje. Grijanje otvara kožne pore, da bi se potom sastojci aplicirali u kožu pomoću T-Sonic pulsacija. Hlađenje zatim fiksira sastojke i istovremeno čini kožu čvršćom. Svo to vrijeme, primijetit ćete, uređaj mijenja boje LED svjetla: crveno svjetlo za anti-aging, zeleno za svjetliju kožu i plavo za borbu protiv akni.

Unatoč futurističkoj priči i tehnološkoj kompleksnosti, uređaji UFO i UFO mini ustvari se koriste vrlo jednostavno i u tren oka će postati dijelom vaše svakodnevice: rezultati su jednostavno nevjerojatni, čemu svjedoče i oni koji su ove uređaje već probali. Ali ako i imate sumnji, UFO mini je odličan uvod u svijet pametnih maski za lice i ustvari dobrodošla vijest za sve one koji žele probati “veliki” UFO ali trenutno nisu spremni izdvojiti baš toliko novca. UFO mini je naime jeftiniji i pristupačniji od veće inačice, a jedina velika razlika je ta što, za razliku od “velikog brata”, UFO mini nema opciju hlađenja.

PRONAĐITE SVOJU MASKU ZA LICE
 
Na tržištu već postoje dvije maske za UFO i UFO mini, ali nove stižu uskoro. Make My Day je dnevna/jutarnja maska za lice s hijaluronskom kiselinom i crvenim algama za temeljitu hidrataciju, te zaštitu od zagađenog zraka. Call It A Night je večernja maska za lice, koja uz pomoć ginsenga i maslinovog ulja preko noći hrani i revitalizira umornu kožu. Dakle, najbolje da koristite obje. U konačnici, svakoj maski odgovara zasebni program, drukčiji način upotrebe koji je programiran u samu aplikaciju: koliko grijanja, hlađenja, pulsacija, kad i koliko kojeg LED svjetla. 

KOŽA BLISTAVA KAO NIKAD PRIJE
 
Rezultat je vrhunska njege kože u udobnosti vlastitog doma ili gdje god već bili. Ovim ćete uštedjeti ne samo novac nego i vrijeme – poput pokoje posjete kozmetičkom salonu – što je danas sve teže i sve rjeđe. Jedno je sigurno: UFO bi stvarno mogao promijeniti našu percepciju tretmana maskama za lice. I razveseliti mnoge žene koje su strastvene kad je njega kože u pitanju.
Uvjerite se sami i pronađite svoj UFO ili UFO mini ekskluzivno u Douglas parfumerijama  od 1.6. u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!