Obavijesti

Promo sadržaj

Buncek kralj klasike, Duck Strudel hit osvježenje Adventa

Buncek kralj klasike, Duck  Strudel hit osvježenje Adventa
4

Treću godinu zaredom Jamnica je povela ljude iz svih krajeva Hrvatske na obilazak Adventa u Zagrebu

Odabrani putem Instagram (@Jamnica_1282) natječaja, dobitnici i njihove pratnje imaju sasvim jednostavan zadatak: kušati slanu i slatku adventsku poruku pa preporučiti što se ne smije propustiti. U prvoj „slanoj“ turi, prvih pet dobitnika i njihove pratnje obišli su pet kućica od Klovićevih dvora do Zrinjevca, jeli i recenzirali. Na čak dvije kućice buncek je bio najdraži odabir među adventskim „klasicima“ – Buncek sa zeljem na Šmek Hausu i Buncek Burger na Garden kućici, dok su na potonjoj otkrili neobičan hit – Duck Strudel, odnosno patku s mlincima. 

Sve njihove komentare, kao i fotogaleriju s prve večeri i prvog slanog obilaska, uz omiljeno lice Franu Ridjana, pročitajte na Jamnica web stranici. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline