Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bunjac: Supruga mi je samo jedan dan rekla da me napušta

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši živozidaš ispričao nam je kako se bračni brodolom odvijao u tjednu kad je imao incident sa saborskom stražom. Odlukom supruge, kaže, bio je šokiran i od stresa je smršavio sedam do osam kilograma

Bivšeg živozidaša Branimira Bunjaca ostavila je supruga, a ovih dana je odselila iz obiteljskog doma. O bračnom krahu izvijestio je podužim statusom na Facebooku. Da odlazi, žena mu je, kaže, izvijestila u tjednu kada je imao incident sa saborskom stražom. 

-  Kad vas ide zlo i naopako, onda se sve skupi u jednom danu. Sve se odigralo preko noći. Kad mi je rekla da odlazi nisam mogao vjerovati svojim ušima. Bio sam u šoku. Za taj scenarij nije bilo nikakve najave. Nismo se u životu posvađali niti je išta bilo da bih mogao posumnjati - rekao je bivši zastupnik Bunjac. 

VIDEO: LUDILO U SABORU Pernara izbacili, Bunjac prijetio smrću straži: 'Nećeš živ izaći'

U danima koji su uslijedili nije mogao spavati ni jesti. 

-  Ispalo je da sam agresivan, a nitko nije znao što mi je na duši i u kakvom sam psihičkom stanju. Još sam morao odraditi i cijelu kampanju i druge obaveze, a da nitko ne shvati da sam „nokautiran“. Dešavale su mi se pritom nevjerojatne situacije, npr. da mi novinari postavljaju pitanja, a ja ih uopće nisam čuo. Vidio sam da otvaraju usta, ali što su rekli nisam znao. Nekako sam i to progurao - navodi Bunjac. 

U to vrijeme svi su primijetili da se s njim nešto zbiva, ali on je o svemu šutio. Uslijedio je raskol  u Živom zidu, a potom i njegov odlazak iz stranke pa i iz saborske klupe. 

- Smršavio sedam sedam do osam kila od stresa. Svi su mislili da sam u stresu od politike - kazao je Bunjac. 

SAPUNICA ŽIVI ZID Palfi aktivirala mandat: Bunjac prestao biti saborski zastupnik

U cijelom tom kaosu, navodi, spasila ga je nepokolebljiva vjera u Boga i podrška prijatelja. Zahvalio je svima koji su "potrošili dragocjeno vrijeme njega, osobito onima koji u saznali što mu je na duši. 

- Ne zamjeram više ništa ni svojoj bivšoj ženi. Štoviše, podržavam je u njezinoj odluci i želim joj svaku sreću. Bez obzira na to što me povrijedila, i dalje mislim da je najbolja žena na svijetu - poručio je Bunjac. 

Nakon turbulentnog vremena koje je iza njega odlučio je otići na odmor od nekoliko tjedana. Nakon što mu je 18. lipnja završio mandat iskoristio je pravo na naknadu, koja mu propada pa će tako do rujna primati zastupničku plaću. 

- Neću iskoristiti cijelu naknadu, jer od početka školske godine vraćam se na svoje prijašnje radno mjesto u školu - zaključio je Bunjac. 

Komentari (183)
  • Žena vas nikad neće voljeti na način na koji vi to očekujete. Kad znate kakve su žene po prirodi, onda vas ovakve nagle odluke više ne mogu toliko iznenaditi.

    8. 7. 2019,   13:03
  • Nikad se niste svadjali kazes? To si sve govori!

    8. 7. 2019,   13:10
  • a pa nikakvo čudo,,eeeeeeeeeeeee da si otišao u eu parlament,nebi ženu ni sa puškom mogao istjerati od sebe Bunjac,,kao krpelj bi se zaljepila za tebe,,kad bi znala da ce biti puno para,,a ovako ništa.

    8. 7. 2019,   13:01