Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bio pun vojnika: Bus se sudario s kamionom pa se zabio u kuću

None Foto: Franjo Lepan/24sata 4

Bus pun vojske nakon sudara s posipačem skliznuo je s ceste prekrivene novim slojem snijega i udario u kuću koja se nalazi nasuprot skretanju za Mihanovićevu

Jutros oko 7 sati, u Đakovu, u Pavićevoj ulici, kod skretanja za Mihanovićevu, sudarili su se autobus koji je prevozio Hrvatsku vojsku i kamion-posipač solju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bio pun vojnika: Autobus se sudario s kamionom pa se zabio u kuću Više na http://bit.ly/2sGfcXT Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Thursday, 24 January 2019

Bus pun vojske nakon sudara s posipačem skliznuo je s ceste prekrivene novim slojem snijega i udario u kuću koja se nalazi nasuprot skretanju za Mihanovićevu, dok je kamion iz Univerzalove zimske službe završio u Mihanovićevoj, javlja Glas Slavonije.

Prve informacije govorile su da se autobus sudario s ralicom, ali ispostavilo se da je riječ o kamionu komunalnog poduzeća.

Foto: čitatelji Autobus je udario u kut kuće, a naletio je i na dva automobila parkirana ispred. Prometovao je iz smjera Vinkovaca, a posipač u kojem su bila dva djelatnika komunalnog poduzeća Univerzal išao je u suprotnom smjeru. Na posipaču su također nastala oštećenja. 

- Bilo je između 7 i 8 sati. Autobus se vozio po Pavićevoj ulici iz smjera Vinkovaca, te je na cesti naišao na ralicu gradske čistoće. Pokušali su se mimoići, no kako je cesta još bila neočišćena, s oko 5 cm snijega, autobus je proklizao i pogodio zid privatne kuće - kazao je čitatelj 24sata.

Policije je dojavu o nesreći policija je dobila u 7,29 sati. Ozlijeđenih nije bilo, pa nije bilo potrebe za Hitnom pomoći. Vojska je odmah prevezena dalje.

Očevid je u tijeku.

Komentari (75)
  • A vidi sto je policija dobro ocistila auto ni tablice se ne vide, koliku bi ja kaznu dobila za to??

    24. 1. 2019,   10:04
  • Jučer sam jedva izbjego sudar s autobusom koji se dopeljal po mojoj strani u zavoju. Voze se koda su jedini na cesti i onda se desi ovak nešto.

    24. 1. 2019,   09:57
  • Želio je on izbjeći pm svoje , voze kao idioti,misle da su sami na cesti , lete kao kamikaze...jutros je jos jedan sletio između Velike Kopanice i Vrpolje , brzina i pretjecanje i bum u kanal

    24. 1. 2019,   10:11