Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Butković: Frljić konačno odlazi, on nije koristan za Hrvatsku

None Foto: Pixsell

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture i predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a Oleg Butković kazao je kako se neke stvari već mijenjaju u Rijeci, a odlazak Olivera Frljića je važna stvar

Lucijan Vukelić će i dalje voditi riječki HDZ. Dobio je povjerenje na izbornoj skupštini a iako je bilo najava da bi mogao dobiti konkurenciju to se nije dogodilo, piše Novi list.

-  Očito je da su se ljudi vodili onom  – ne mijenjaj tim koji pobjeđuje.  I rezultati za mjesne odbore su pokazali da smo stabilna stranka što je članstvo prepoznalo pa nije bilo potrebe za velikim promjenama- kazao je Vukelić koji očekuje dobre rezultate i na lokalnim izborima koji će se održati za godinu dana. 

Ministar prometa  i predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a Oleg Butković kazao je kako iako je u protekle četiri godine bilo je puno političkih uspjeha HDZ u Rijeci još uvijek nije na svom maksimumu a što treba biti jer bez snažnog riječkog ogranka nema ni snažnog županijskog HDZ-a. 

Oleg Butković je naglasio da se neke stvari u Rijeci već mijenjaju.

– Primili smo jednu od najvažnijih informacija. Frljić konačno odlazi, a riječ je o čovjeku koji nije koristan za Hrvatsku. U isto vrijeme ne treba izbjegavati razgovor s gradonačelnikom i županom bez obzira na njihov politički predznak kada je riječ o realizaciji dobrih projekata jer za budućnost Rijeke i Županije ne treba biti isključiv - rekao je Butković

Komentari (419)
  • Živjela oslobođena Rijeka, Frljić ne voli Rijeku ni građane od koji živi! Smrt srpskom fašizmu!

    2. 5. 2016,   14:07
  • Bravooooo!! Moraju otići i svi frljićevi istomišljenici!! Svi mrzitelji HRVATSKE!!

    2. 5. 2016,   13:18
  • Frfljić

    2. 5. 2016,   13:12