Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Butković o ministarskoj fotelji: Izazova se nikad nisam bojao

None Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

U ovom trenutku preuranjeno je govoriti o bilo čijem imenu, pregovori još uvijek traju, rekao je Oleg Butković komentirajući glasine da će biti ministar prometa

HDZ-ov Oleg Butković nije želio potvrditi je li upravo on budući ministar prometa.

- U ovom trenutku preuranjeno je govoriti o bilo čijem imenu, pregovori još uvijek traju, a izbor kandidata se sužava. Orešković s Petrovom i Karamarkom razgovara s ljudima koji će postati ministri. U ovom trenutku ne možemo ništa reći - kazao je Butković za RTL Danas.

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je kako je popis potencijalnih kandidata za ministarske fotelje već gotov. Na pitanje je li on među tim imenima, Butković je rekao:

- Nije lijepo govoriti o sebi. Ja se izazova nikad nisam bojao. U ovom trenutku želim naglasiti da je najvažnije da se izaberu što stručniji i kvalitetniji kandidati - rekao je Butković dodajući kako Domoljubna koalicija ima čitav niz takvih osoba.

Butković je u ponedjeljak bio u Sheratonu, u isto vrijeme kada se tamo nalazio i mandatar Tihomir Orešković, čiji se ured nalazi tamo. Kazao je da se tamo našao slučajno, na kavi s jednim suradnikom iz Odbora za promet.

Komentari (95)
  • Ljudi pojma nemate!!!! radi se o tipicnoj hadezeovskoj vinodolskoj lopini koja vec iza sebe ima nekoliko afera i uskok na ledjima. objavio je natjecaj za prodaju terena u centru novog vinodolskog, na natječaju je odbačena veća ponuda i promijenjena je namjena zemljišta i doticni je pospremio u džep 11 milijuna kuna.  Zašto se natječaj nije poništio kada se vidjelo da postoji netko tko je spreman platiti veću cijenu? Zašto se forsirala prodaja? Zašto zemljište nije odmah prenamijenjeno pa potom prodano, čime bi Grad Novi Vinodolski uprihodovao dodatnih 11 milijuna kuna??? strasno!!!!

    11. 1. 2016,   22:10
  • Naročito kad se radi o kriminalu u Novom Vinodoskom i okolici... Osobno ga poznam i jedan je od žešćih ljigavaca koje sam sreo u životu.

    11. 1. 2016,   23:16
  • A onda se meni smiju kad na to mjesto predložim Delboya,a vid ovog iz HDZ-a :)

    11. 1. 2016,   20:17