Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čačić: Čehoka bi zamijenio s četnikom 1991. godine

None Foto: R.Anić

Na predizbornom skupu u Varaždinu predsjednik HNS-a Radimir Čačić oštro je vrijeđao i optuživao varaždinskoga gradonačelnika Ivana Čehoka

Na predizbornom skupu u Varaždinu predsjednik HNS-a Radimir Čačić vrijeđao je varaždinskoga gradonačelnika Ivana Čehoka.
- Puno sam napravio za Varaždin 1991. No nisam tada vidio Čehoka okolo. A da sam ga i vidio, sigurno bih ga zamijenio s četnikom - komentirao je Čačić dok je spominjao oslobađanje Varaždina i protjerivanje JNA iz grada. Nazvao je Čehoka i sramotom grada te ga optužio da, suprotno volji većine Varaždinaca, svojim glasom održava na životu Vladu premijera Ive Sanadera.

Komentari (7)
  • nije čačić cvijeće,ali bogme i čehok je jako daleko od pojma poštenja....trebalo bi mjesto gradonačelnika ograničiti na dva mandata jer neki počnu misliti da su bogom dani...gledam čehoka počeli izbori odmah vadi prašnjavi bicikl iz garaže...ljudi ,nije sve u parkovima i lijepom cvijeću koje treba bar malo istražti..počevši s crtoradom koji plaća smiješnu koncesiju,a nista ne ulaže,kao sad su još smanjili koncesiju jer ce graditi podzem. garažu...HALOOOO?...a za 30 god ce grad postat vlasnik garaže,a do tad će crtorad rezati građane..pa onda Parkovi Varaždin,nitko drugi ali nitko ne smije posaditi ni jedan cvijet u gradu osim njih,naravno bewz natječaja...rotor u jalkoveckoj je koštao 5,5mil kuna od toga je 1,75 mil kuna otišlo u uređenje rotora,KAKO PARKOVI GADNO PUMPAJU RAČUNE,ja bi taj rotor uredio za 10 tisuća kuna...dali ću glasti za čačića ću još dobro razmisliti ali čehok moj glas sigurno nece vise dobiti,a siguran sam ni od moje obitelji...pozdrav

    14. 5. 2009,   11:54
  • G.Čehok mi je bio simpatična osoba i čovjek od rijeći sve dotle dok se na državnoj razini nisu prodali HDZ-u, moj glas nikada više neće dobiti!!!

    14. 5. 2009,   12:56
  • Čačić je \'91 oslobađao Varaždin? I Čehoku rekao da izgleda ko četnik. Stari moj, bez kompromisa na vlast, pa kad se sjedne u fotelju onda ćemo smislit kako ćemo se održat 4 godine je najbolji prdizborni plan. Pritom obavezno, popljuvati sve oko sebe, i hodati po gradu s aureolom iznad glave. Najžalosnije je što takve priče birači zaista popljugaju.

    14. 5. 2009,   10:51