Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čačić: Naše gospodarstvo je poput gangrene ili dijabetesa

None Foto: Slavko Midzor/PIXSELL 2

Čačić je komentirao i inflaciju i rekao da očekuju nakon udara u energetici i prehrani da dođe do laganog usporavanja i da će dospjeti u razmjere koje je Vlada očekivala

Ako se gangrena ili dijabetes ne počnu liječiti pretvarajući se politički da nije ništa, dovodi se u situaciju da se mora izvaditi plućno krilo ili rezati ne samo gležanj nego i cijelu nogu. Mi smo u fazi da ne možemo glumiti da može proći bez bolnih rezova. Ovo je jedna od takvih situacija, rekao je u utorak potpredsjednik Vlade Radimir Čačić o stanju u hrvatskom gospodarstvu, piše Dnevnik.hr. 

Komentirao je i visoku inflaciju te je rekao kako očekuju nakon udara u energetici i prehrani da dođe do laganog usporavanja i da će dospjeti u razmjere koje je Vlada očekivala te da neće prijeći negativne rekorde iz 2008. 

Komentari (189)
  • A, da vi Čačiču prestanete "liječiti" Hrvatsko gospodarstvo.. možda "pacijent prije ozdravi.?!!!

    16. 10. 2012,   19:07
  • Taj Čačič jednostavno ne može bez najava zla i goreg. Nikada nisam čuo da izusti išta pametno,optimistično ili napredno, samo defetizam i neukusne dosjetke medicinske struke , Kako ga trpjeti još 3 duge godine??

    16. 10. 2012,   18:41
  • netko bi mu trebao objasniti da za nijednu od navedenih bolesti ne postoji lijek... kao ni za ljudsku glupost.

    16. 10. 2012,   18:32