Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čačić i bivši HNS-ovci osnivaju Narodnu stranku - reformista

None Foto: Marko Jurinec/PIXSELL 3

Natalija Martinčević vjeruje da je konačno sazrelo vrijeme u Hrvatskoj za vlast čija će se efikasnost i sposobnost moći jasno pratiti i mjeriti na konkretnim projektima

Nekadašnji članovi i simpatizeri HNS-a i brojni građani iz cijele RH koji dosada nisu bili politički aktivni predali su u ponedjeljak zahtjev za registraciju udruge Inicijative za osnivanje narodne stranke-reformista, piše Večernji list.

Nova stranka svoj put želi graditi ugledajući se na zapadne demokracije koje grabe naprijed, nude i provode konkretna rješenja za izlazak iz krize i gospodarski napredak, dok stranke u Hrvatskoj i dalje vode ideološke „ratove“.

Natalija Martinčević, predsjednica Udruge Inicijative za osnivanje Narodne stranke - reformista istaknula je kako vjeruje da je konačno sazrelo vrijeme u Hrvatskoj za vlast čija će se efikasnost i sposobnost moći jasno pratiti i mjeriti na konkretnim projektima i rezultatima. 

Komentari (138)
  • Hoćemo li uskoro dogurati do jubilarne 200-te stranke? Kako su krenuli u zadnje vrijeme bit će ih toliko do parlamentarnih izbora.

    31. 3. 2014,   21:17
  • Ali prebjezi iz HNS-a nešto ne vraćaju mandate koje su dobili kao HNS-ovci....

    31. 3. 2014,   20:40
  • Ha,ha, nisam se dugo ovako slatko na smijao! Koji crni reformisti, za gospođu Martinčević čujem prvi put,valjda joj veliki šef Čačić piše program jer ima na pretek vremena tijekom dnevnog boravka u zatvoru.

    31. 3. 2014,   19:16