Obavijesti

News

Komentari 103

Čačić: Svejedno nam je hoće li Holy s Laburistima na izbore

Čačić: Svejedno nam je hoće li Holy s Laburistima na izbore
6

Čačić smatra da je eventualni angažman Mirele Holy poruka da Laburisti nemaju dovoljno jakog kandidata. Čačić je hvalio i SDP-ovog kandidata Davora Bernardića

VIDEO

Šef HNS-a Radimir Čačić komentirao je u subotu navode da će Mirela Holy biti kandidatkinja Laburista za zagrebačku gradonačelnicu. 

Poruka je, smatra Čačić, jasna, a to je da Laburisti nemaju dovoljno snažnog kandidata za mjesto gradonačelnika Zagreba.

- Što se HNS-a tiče, hoće li Holy izaći kao kandidat Laburista, nama je sasvim svejedno - zaključio je.

Pomoći ćemo Bernardiću

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bernardić je vrlo talentiran, osoba s izuzetnim političkim potencijalom. Može izrasti u jako dobrog gradonačelnika i pomoći ćemo mu u tome, budemo li koalirali - rekao je Čačić. Naime, koalicija s SDP-om još nije dogovorena.

Prvi potpredsjednik Vlade nije htio otkriti ime svog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

- Mi imamo definiranog i kandidata i stavove. Još ćemo odlučiti kad ćemo njegovo ime objaviti - poručio je Čačić. Na novinarsko pitanje, hoće li taj kandidat, u slučaju koaliranja, biti kandidat za mjesto Bernardićevog zamjenika, odgovorio je 'taman posla'.

Očekuje 20 posto više vijećnika

Govoreći o pripremama stranke za lokalne izbore Čačić je istaknuo kako je problem to što stranke lijevog centra dosad nisu postizale većinu na lokalnim izborima. Ipak, optimističan je.

- Zadaci HNS-a su jednostavni. Sada imamo 73 župana, gradonačelnika, načelnika i zamjenika načelnika. Uspjeh ćemo mjeriti povećanjem od 20 posto - rekao je Čačić.

U Varaždinu žele 50 posto više vijećnika

Na konferenciji za novinare s Čačićem je bio i varaždinski župan Predrag Štromar. On je istaknuo kako je HNS po organizaciji druga stranka u državi te poručio da će članovi to i potvrditi na lokalnim izborima.

- Što se tiče Varaždinske županije, očekujemo povećanje vijećnika za 50 posto - rekao je Štromar. To bi značilo rast broja vijećnika s deset na 15.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.