Obavijesti

News

Komentari 0

Čak 13 nesreća na istarskim cestama, dvoje teže ozlijeđeno

Prometna je policija jučer je oko 17.20 sati na autocesti A8 Istarskog ipsilona, zaustavila automobil Renault, pulske registarske oznake, kojim je u suprotnom zabranjenom smjeru upravljao 57-godišnjak

VIDEO

Jučer se na riječkim prometnicama dogodilo 13 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško, a tri su lakše ozlijeđene. Najgore su prošli motociklist  i pješakinja u prometnima koje se dogodile u Osječkoj ulici i na Novoj cesti u Rijeci.  

Motociklist starosti 29 godina je upravljajući motociklom marke Yamaha riječkih registarskih oznaka, nastradao oko 18.40 sati u Osječkoj ulici, gdje ga  udarilo osobno vozilo Daewoo riječkih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 2,24 promila upravljao 52-godišnji vozač.

18-godišnja pješakinja ozlijeđena je pak sinoć oko 21.15 sati u nesreći na Krnjevu dok je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu,  te je na nju naletjelo osobno vozilo marke Chevrolet, riječkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 56-godišnjak pri koncentraciji alkohola od 1,34 promila. Oboje povrijeđenih prevezeno je u KBC Rijeka gdje su im konstatirane teške ozljede.

Osim ovih prometnih nesreća zabilježene su još tri prometne nesreće u kojima su vozači zatečeni pod utjecajem alkohola i to od 1.36, 1.62 i 1.76 promila, a dogodile su se na  području Kastva, Klenovice i Rijeke.

Vozio u suprotnom smjeru i bez vozačke

Prometna je policija jučer je oko 17.20 sati na autocesti A8 Istarskog ipsilona, zaustavila automobil Renault, pulske registarske oznake, kojim je u suprotnom zabranjenom smjeru upravljao 57-godišnjak, a kretao se iz smjera Žminja prema Kanfanaru. 

Na svu sreću na nikoga nije naletio, a utvrđeno je da je muškarac upravljao automobilom dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Zbog  vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, on je uhićen i doveden u posebne prostorije policijske postaje, gdje mu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnošen optužni prijedlog.

Nakon što ga pokrala, okolo se i vozikala njegovim automobilom

Labinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom koja je počinila kazneno djelo krađe  i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. 

Djevojka je u jutarnjim satima 1. studenoga u stanu u Raši otuđila mobitel, novac i osobne dokumente 60-godišnjak, oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna, a potom je i neovlašteno koristila njegov automobil Daewoo, pulske registarske oznake. Protiv osumnjičene se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je