Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čak dva pokušaja ubojstva policajca u samo 15 sati

None Foto: D. Puklavec 6

Banija: Pobješnjeli otac Keko jurnuo je ravno na policajca koji je netom prije zaustavio njegovu 15-godišnju kćer koja je vozila skuter bez dozvole

U manje od 24 sata policija je podnijela dvije kaznene prijave za pokušaj ubojstva dvojice policajaca! U petak je to automobilom pokušao učiniti Igor Šimek (33) iz Zeline, a u subotu Dražen K. (39) zvani Keko iz Karlovca. Šimek je ubacio u rikverc i jurnuo na interventnog policajca na zagrebačkoj Peščenici u petak oko 21 sat. Policajac je odskočio u stranu, a Šimek je prebacio u prvu brzinu i dao se u bijeg. Policajac je zapucao prema njegovom automobilu, no Šimek nije stao. Kad su ga dostigli autom i uhitili, ironično im je rekao: "Ne bježim, ne bježim, ja sam srčani bolesnik!". Samo 15 sati kasnije, u subotu oko 11 sati, u naselju Banija u Karlovcu, motorist "Kobri" zaustavio je 15-godišnju djevojčicu, koja je bez dozvole vozila skuter. Njezin pobješnjeli otac Keko iz automobila VW Bora joj je viknuo: "Samo ti idi, pusti njih!". Stavio je nogu na gas i jurnuo ravno na policajca, koji se uspio spasiti. Kobre su ga sustigle i uhitile. I Šimek i Keko u policiji već imaju podeblji dosje. Keko je već lani imao bliske susrete s Kobrama u Zagrebu. Tada im se lažno predstavio da je bivši specijalac iz Lučkog. U autu su mu tada pronašli ilegalno oružje. U petak je u autu, kojim je pokušao pregaziti policajca, imao bejzbolsku palicu. Šimek je poznat po preprodaji droga, nasilništvu i nanošenju teških tjelesnih ozljeda.

Komentari (8)
  • Bravo Keko,tak se odgajaju djeca,a i ženica izgleda pametno i miroljubivo.

    15. 3. 2008,   15:06
  • sad če keko na robiju a policajci če mu ševiti kćer za dvije godine...ha ha ha ha

    15. 3. 2008,   15:33
  • Vidi Keke,pravi je otac nema što, on bi i ubio da je mogao. Evo prilike da se diler, i šljam nađe s one strane brave na duže vrijeme zbog pokušaja ubojstva. Jedino neznam da li je suce strah ili im treba novaca??!! Pa bi ovaj prošao samo u ipozorenjem-podstrek za nastavak dok nekog ne ubije.

    15. 3. 2008,   14:49