Obavijesti

News

Komentari 20

Canjugi zapalili auto: 'Bio sam dobar vatrogasac u 1 ujutro...'

Canjugi zapalili auto: 'Bio sam dobar vatrogasac u 1 ujutro...'
1

Za policiju se i dalje slučaj vodi kao "požar na autu", no spekulira se da je netko možda bacio Molotovljev koktel na njega. Očevid je isključio mogućnost tehničkog kvara kao uzroka požara

VIDEO

U noći s utorka na srijedu izgorio je dio automobila Krunoslava Canjuge (60), bivšeg županijskog državnog odvjetnika koji posljednjih desetak godina, otkako je razriješen dužnosti, radi u vlastitom odvjetničkom uredu u Zagorju. 

Njegovo je vozilo, doznaje Jutarnji, bilo parkirano uz sam prozor obiteljske kuće u Krapini, a sam Canjuga je prvi primijetio da se nešto događa. 

- Bio sam dobar vatrogasac, i to je jedino što mogu reći. Sam sam se krenuo boriti s vatrom u 1 sat poslije ponoći. Sreća je što je uočena na vrijeme. Moglo je biti i gore - opisao je Canjuga. 

Za policiju se i dalje slučaj vodi kao "požar na autu", no spekulira se da je netko možda bacio Molotovljev koktel na njega. Očevid je isključio mogućnost tehničkog kvara kao uzroka požara, a čini se da je vatra zahvatila samo plastiku oko blatobrana. Nasreću, nema ozlijeđenih osoba. 

Susjedi iz njegove ulice ne mogu doći k sebi zbog šoka i ne vjeruju da bi netko naudio njihovom "dobrom i dragom susjedu s kojim dijele i dobro i zlo 40 godina". 

- Nitko od nas prvih susjeda nije čuo kad je gorjelo. Tu noć je padao snijeg i bilo je mirno u ulici. Nakon vatrogasaca došla je i policija. Nije lako biti odvjetnik. Znate i samo koliko je se on tužbi napiše pa bude hrpa nezadovoljnih s krajnjim ishodom. Vjerujemo da mu nije lako živjeti sad u nesigurnosti piromanstva jer u toj kući živi sa suprugom, majkom i drugim članovima obitelji - rekla je jedna od susjeda za Jutarnji list. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca