Obavijesti

Promo sadržaj

Capsired - tajna vitke linije i izvrsne tjelesne forme

Capsired - tajna vitke linije i izvrsne tjelesne forme
1

U moderno opremljenim kliničkim laboratorijima, koji zapošljavaju samo vrhunske stručnjake iz područja medicine, nutricionizma i farmacije, otkrivena je revolucionarna formula za borbu protiv svjetski raširenog problema pretilosti

Prema recentnim istraživanjima, svjetska populacije progresivno postaje sve deblja i deblja. Pretilost je postala problem s kojim se svakodnevno suočavaju milijuni pojedinaca različite rase i dobi diljem svijeta. Studija medicinske asocijacije pri Sveučilištu u Washingtonu, provedena u 188 zemalja, pokazuje kako debljina više nije karakteristika bogatih zemalja u u razvoju. Osamdesetih godina ovog stoljeća bilo je 857 milijuna pretilih osoba u svijetu. Ta brojka do današnjeg dana drastično je narasla na 2,1 milijardu pretilih osoba i osoba prekomjerne tjelesne težine. Iz navedenih podataka možemo zaključiti da je debljina bolest današnjice koja ozbiljno ugrožava psihofizičko zdravlje suvremenog čovjeka. Kompleks londonskih laboratorija u kojima su zaposleni samo najbolji svjetski stručnjaci iz područja medicine, nutricionizma i farmacije zajedničkim su snagama krenuli tražiti odgovarajuće rješenje za široko rasprostranjen problem pretilosti. Rezultat godina truda i istraživanja su Capsired kapsule – rješenje široko rasprostranjenog problema pretilosti. 

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Capsired deaktivira gen koji je glavni krivac za nakupljanje suvišnih kilograma 

Ponekad loša prehrana, stres i manjak tjelovježbe nisu odgovorni za neprestano taloženje masnih naslaga i viška kilograma. Vjerovali ili ne, za vašu debljinu može biti odgovorna genetika. Zato prestanite kriviti sebe, loše navike ili nedostatak discipline. Opustite se i nemojte više biti u grču ili depresiji što ste upali u zamku pretilosti. Rješenje je u Capsired kapsulama! One deaktiviraju gen koji potencira sklonost debljanju. Deaktivacijom navedenog gena, masti se prestaju nakupljati te se višak masih naslaga progresivno topi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ključ učinkovitosti Capsireda leži u prirodnim sastojcima koji tope klograme te istovremeno doprinose vašoj vitalnosti i zdravlju 

Capsired sadrži tri ključna sastojka čija kombinacija omogućava trajni gubitak težine reaktivacijom gena odgovornog za nakupljanje masnoća, tonira mišićnu masu te podiže razinu energije organizma.  

Pametnom kombinacijom ekstrakta sibirskog ginsenga, smeđih morskih algi i chilly papričica nastao je moćan borac protiv debljine. 
Idemo redom! Sibirski ginseng je biljka porijeklom iz Azije koja osim što pridonosi topljenju kilograma, vraća organizmu energiju, poboljšava raspoloženje, oporavlja tijelo od stresa kojem smo svakodnevno izloženi. Ekstrakt sibirskog ginsenga nazivaju magičnim prahom, jer uistinu pomaže pojedincima da dostegnu zavidnu razinu fizičke i mentalne spremnosti. 

Alge koje pripadaju porodici smeđih algi poput  Fucus Vesiculosis, Lithothamnium, Ulve Lactucastrane, od davnina se cijene radi svoje ljekovitosti. Smeđe morske alge ubrzavaju metabolizam, sadrže niz minerala i vitamina te prehrambena vlakna koja podupiru stvaranje uravnotežene crijevne flore i smanjuju apsorpciju masti iz hrane u probavni sustav. Vlakna koja sadrže smeđe alge reagiraju sa želučanom kiselinom te na taj način smanjuju osjećaj gladi što također pridonosi gubitku suvišnih kilograma. 
Posljednji, ali ne i manje bitan sastojak Capsired kapsula je ekstrakt chilly papričica. Začudit će vas činjenica da chilly papričice nisu samo odličan začin ukusnom obroku, već itekako mogu pomoći pri mršavljenju.  Ljute paprike sadrže kapiscin – spoj koji povećava energetsku potrošnju i razgradnju masti te smanjuje apetit.

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Pravi omjer čudotvornih sastojaka iz prirode za najbolji učinak pri mršavljenju

Znanstvenici koji su osmislili Capsired iskoristili su svojstva tri moćna prirodna sastojka te ih kombinirali u pravim omjerima za najbolji učinak pri mršavljenju. U samo mjesec dana korištenja Capsireda dolazi do gubitka 8 do 10 kilograma, bez potrebe za držanjem po zdravlje opasnih i umarajućih dijeta ili za svakodnevnim iscrpljivanjem u teretani. 

Capsired kapsule su testirane na uzorku odd 350 ljudi različitog spola, rase i nacionalnosti te su polučile fantastične rezultate – svatko od sudionika kliničkog testiranja tijekom razdoblja od dva mjeseca izgubio je najmanje 20 kilograma. Capsired dokazano djeluje. Ukoliko ste željni poželjne linije, vitkosti i vitalnosti, reagirajte odmah i kupite Capsired kapsule. Garantiramo Vam uspjeh u mršavljenu i početak novog uspješnijeg života!

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.